Neljän auton renkaita puhkottiin Jyväskylässä tiistaiyönä

Poliisi sai tiistaina kello 2.35 ilmoituksen vahingonteosta Jyväskylässä Lotilantiellä sijaitsevalla pysäköintialueella. Tapahtumapaikalla oli puhkottu kolmesta autosta kaikki renkaat ja neljännestä yhtä rengasta lukuun ottamatta kaikki. Tapahtumapaikkatutkinnasta huolimatta tekijä jäi vielä yöllä kateisiin.

Halssilassa tarkastettiin sunnuntaina kello 20.20 henkilöauto, jota ajanutta 38-vuotiasta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Puhalluskokeen tulos oli 1,00 mg/l.

Poliisipartiota vastaan ajoi Jyväskylässä Sulkulantiellä lauantaina kello 20.20 ajoneuvo, joka päätettiin pysäyttää. Partio kääntyi ajoneuvon perään ja havaitsi, kuinka ajoneuvo seilasi kaistalla ja sen käyttämä ajonopeus vaihteli. Ajoneuvon kuljettajaksi osoittautui 1990-luvulla syntynyt mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,00 promillea, mutta hän vaikutti sekavalta. Mies oli ajossa ilman voimassaolevaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta.

Mattilanniemessä sijaitsevassa pysäköintihallissa rikottiin henkilöauton takalasi torstaipäivän aikana. Ilmoittaja kertoi ajaneensa auton aamulla parkkihalliin ja poistuessaan kello 16 huomasi, että auton takalasi on rikki.

Poliisi järjestää yhteistyössä Suomi24:n kanssa Kysy mitä vain poliisilta -chatin. Poliisitoimintaan liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15608240/kysy-mita-vain-poliisilta!-asiantuntijat-vastaavat-4-4--kello-15-18.

Poliisin asiantuntijat eri puolilta Suomea vastaavat kysymyksiin torstaina 4.4. kello 15–18.

Uusimmat

Autoilija ajoi yli satasta neljänkympin alueella Muuramessa

Humalaiset naiset ajoivat moottoriveneellä Päijänteellä päin Konjakkisaarta

Mies virtsasi terassille ja pahoinpiteli asiasta huomauttaneita

Nainen ajeli takseilla maksamatta kyytejä

Humalainen mies yritti kääntää autoa, mutta päätyi ojaan

Venäläismies ajoi rekka-autolla humalassa keskellä päivää

Kerrostalon alakerran ikkuna lyötiin säpäleiksi pesäpallomailalla

Mies yritti varastaa kattotelineellä olleen polkupyörän

Poliisi pysäytti liikenteessä useita ajo-oikeudettomia

Pahoinpitelijällä oli mukana voimapihdit, puukkoja ja kääntöveitsi