Neljän auton renkaita puhkottiin Jyväskylässä tiistaiyönä

Poliisi sai tiistaina kello 2.35 ilmoituksen vahingonteosta Jyväskylässä Lotilantiellä sijaitsevalla pysäköintialueella. Tapahtumapaikalla oli puhkottu kolmesta autosta kaikki renkaat ja neljännestä yhtä rengasta lukuun ottamatta kaikki. Tapahtumapaikkatutkinnasta huolimatta tekijä jäi vielä yöllä kateisiin.

Halssilassa tarkastettiin sunnuntaina kello 20.20 henkilöauto, jota ajanutta 38-vuotiasta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Puhalluskokeen tulos oli 1,00 mg/l.

Poliisipartiota vastaan ajoi Jyväskylässä Sulkulantiellä lauantaina kello 20.20 ajoneuvo, joka päätettiin pysäyttää. Partio kääntyi ajoneuvon perään ja havaitsi, kuinka ajoneuvo seilasi kaistalla ja sen käyttämä ajonopeus vaihteli. Ajoneuvon kuljettajaksi osoittautui 1990-luvulla syntynyt mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,00 promillea, mutta hän vaikutti sekavalta. Mies oli ajossa ilman voimassaolevaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta.

Mattilanniemessä sijaitsevassa pysäköintihallissa rikottiin henkilöauton takalasi torstaipäivän aikana. Ilmoittaja kertoi ajaneensa auton aamulla parkkihalliin ja poistuessaan kello 16 huomasi, että auton takalasi on rikki.

Poliisi järjestää yhteistyössä Suomi24:n kanssa Kysy mitä vain poliisilta -chatin. Poliisitoimintaan liittyviä kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15608240/kysy-mita-vain-poliisilta!-asiantuntijat-vastaavat-4-4--kello-15-18.

Poliisin asiantuntijat eri puolilta Suomea vastaavat kysymyksiin torstaina 4.4. kello 15–18.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa

Nainen puhalsi keskipäivällä törkeän rattijuopumuksen lukeman

Mies ajoi humalassa kaksi alaikäistä lasta kyydissä

Poliisi valvoo tehostetusti viikonloppujen pikkujoululiikennettä

Mies varasti oluita kioskista, mutta vartija sai juomat takaisin

Nuori rattijuoppo ajoi keskustan alueella yli satasta

Ajo-oikeudeton mies ajoi humalassa kuorma-autoa päin

Autoilla oli vauhtia tuplasti sallittuun verrattuna

Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui