Nuori mies varasti polttoainetta, mutta jäi myöhemmin kiinni

Hätäkeskukseen sunnuntaina kello 21 tulleen ilmoituksen mukaan henkilöautolla oli suistuttu päin pylvästä Koulukadulla Tikkakoskella. Poliisipartio meni kohteeseen, ja henkilöauto oli penkan päällä kolarivaurioituneena. Autolla oli törmätty valaisinpylvääseen, joka oli kaatunut ja vahingoittunut pahoin. Kuljettaja ei ollut paikalla, mutta hänet tavoitettiin hetken päästä toisaalta. Nuorta aikuista naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Parikymppinen mies tankkasi sunnuntaina kello 21.55 henkilöautoonsa polttoainetta Tourulantiellä Jyväskylässä ja kaasutti matkoihinsa maksamatta bensiiniä. Poliisipartio tapasi auton ja kuljettajan nelostiellä Tikkakoskella hetken kuluttua. Polttoainenäpistyksestä epäilty kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta oli kahdeksas kerta vuoden sisään.

Poliisipartio pysäytti perjantaina kello 00.50 henkilöauton Suluntiellä Jyväskylässä. Autoa ajoi ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies yksi matkustaja kyydissään. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.