Pahoinpitelijällä oli mukana voimapihdit, puukkoja ja kääntöveitsi

Poliisilta

1990-luvun loppupuolella syntynyt nainen kuljetti henkilöautoa raskaalla kaasujalalla lauantaina kello 21.40. Partio mittasi Lohikoskentiellä naisen kuljettamalle autolle nopeuden 134 km/h. Kyseisessä kohdassa on 60 km/h nopeusrajoitus.

Ajokortti otettiin poliisin haltuun, ja rikosnimikkeeksi kirjattiin törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Noin nelikymppiseltä naiselta yritettiin anastaa polkupyörä kesken ajon lauantaina Kypärämäessä kello 3.20. Naiselle tuntematon mies lyöttäytyi hänen seuraansa ja yritti saada pyörän väkisin haltuunsa siinä kuitenkaan onnistumatta.

Saatujen tuntomerkkien perusteella poliisipartio löysi teosta epäillyn miehen Kypärämäen päiväkodin pihasta. Hänet kuljetettiin päihtymyssäilöön. Aamulla hän selvitti anastusrikoksen yritystään rikostutkijalle.

Poliisipartio sai perjantai-iltana kello 19.35 tehtävän, jossa vartijat olivat puuttuneet pahoinpitelytilanteeseen Asemakadulla ja heillä oli kaksi henkilöä kiinniotettuina. Alustavissa selvityksissä ilmeni, että 37-vuotias mies kävi 23-vuotiaan miehen päälle ja alkoi lyödä häntä nyrkillä kasvoihin.

Asianomistajan kasvoissa oli turvotusta ja raapimajälkiä, joiden lisäksi häneltä irtosi hammas. Lyöjä otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisiasemalle. Häntä epäillään pahoinpitelystä.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi voimapihdit, kaksi puukkoa ja kääntöveitsi, joiden mukana pitämiseen ei löytynyt järkiperäistä syytä. Näiden osalta asiaa tutkitaan murtovälineen hallussapitona ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.

Uusimmat

Autoilija ajoi yli satasta neljänkympin alueella Muuramessa

Humalaiset naiset ajoivat moottoriveneellä Päijänteellä päin Konjakkisaarta

Mies virtsasi terassille ja pahoinpiteli asiasta huomauttaneita

Nainen ajeli takseilla maksamatta kyytejä

Humalainen mies yritti kääntää autoa, mutta päätyi ojaan

Venäläismies ajoi rekka-autolla humalassa keskellä päivää

Kerrostalon alakerran ikkuna lyötiin säpäleiksi pesäpallomailalla

Mies yritti varastaa kattotelineellä olleen polkupyörän

Poliisi pysäytti liikenteessä useita ajo-oikeudettomia

Pahoinpitelijällä oli mukana voimapihdit, puukkoja ja kääntöveitsi