Poliisi kaipaa vihjeitä kaupan kassan ryöstöä yrittäneestä miehestä

Poliisi tutkii varkauden yrityksenä Taulumäentiellä sijaitsevassa marketissa tiistaina noin kello 19.55–20.05 välillä tapahtunutta episodia, jossa nuori mies yritti anastaa kaupan kassasta rahaa. Poliisi selvittää tekijää, joka oli noin 175 senttimetriä pitkä ja ruumiin rakenteeltaan normaali. Ruskeasilmäisellä miehellä oli kasvojensa edessä tumma kuviollinen huivi. Yllään hänellä oli tummat collegehousut sekä -paita ja jaloissaan tummat lenkkitossut. Mies poistui saalista saamatta jalkaisin Lohikosken suuntaan. Vihjeitä ja havaintoja tekijästä voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Jyväskylän Kylmälahdentiellä sijaitsevassa marketissa tarvittiin poliisia tiistaina kello 23.10. Paikalla ilmeni, että 1980-luvulla syntynyt nainen anasti vaatteita, jotka hän oli pukenut kaupassa ylleen. Vartija sai kassalinjojen ohi kävelleen asiakkaan kiinni ulko-ovien edustalla. Nainen pyrki kuitenkin parkkipaikalla olleeseen autoon ja oli yhteistyöhaluton asian selvittämisen suhteen. Vartija joutui lopulta käyttämään kaasusumutinta vastahankaisesti ja uhkaavasti käyttäytynyttä näpistelijää kohtaan. Anastettu omaisuus saatiin takaisin, mutta tuotteet eivät olleet enää myyntikelpoisia. Näpistyksen lisäksi asiassa tutkitaan järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamista. Nainen on vuoden sisään ollut omaisuusrikoksesta epäiltynä yli 30 kertaa.

Poliisipartio pysäytti tiistaina kello 17.25 Jämsän Koskentiellä liikennetarkastukseen henkilöauton, jota kuljetti 1980-luvulla syntynyt mies kolme matkustajaa kyydissään. Kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli yhdeksäs kerta vuoden sisään. Mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille.

Uusimmat

Nuori mies alkoi pahoinpidellä ohikävellyttä miestä

Keski-ikäinen mies pahoinpideltiin Jyväskylän Kauppalaispihalla

Etsintäkuulutettu kaahasi poliisia pakoon lauantaipäivän liikenteessä

Linja-auto suistui tieltä ylämäessä ja kaatoi valopylvään Riihivuoressa

Nuori mies ajeli huumeissa mönkkärillä ilman valoja kevyenliikenteenväylällä

Useita ajo-oikeudettomia taas liikenteessä

Poliisi otti liikenteestä kiinni useita ajo-oikeudettomia

Poliisilla on maanantaina 112-päivä Kauppakeskus Sepässä

Humalainen nuori mies menetti autonsa hallinnan ja ajoi kaiteeseen

Poliisi kaipaa vihjeitä kaupan kassan ryöstöä yrittäneestä miehestä