Poliisi otti liikenteestä kiinni useita ajo-oikeudettomia

Sunnuntaina kello 15.50 Jyväskylän Kauppakadulla sijaitsevassa apteekissa asioi 1970-luvulla syntynyt mies, joka anasti kaksi pakettia särkylääkkeitä. Vartijat ottivat miehen kiinni läheisen tavaratalon aulasta. Mies jäi näpistyksestä kiinni toisen kerran vuoden sisään. Mieheltä löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä nyrkkirauta.

Poliisipartio pysäytti Jyväskylässä Suosyrjäntiellä sunnuntaina klo 17.48 liikennetarkastusta varten henkilöauton, jota kuljetti 1960-luvulla syntynyt mies. Kuljettaja osoittautui päihtyneeksi. Hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.95 mg/l. Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi pysäytti lauantaina kello 20.15 Valimontiellä vuonna 1983 syntyneen miesautoilijan, jonka ajo-oikeus oli rauennut. Miehellä oli entuudestaan viisi kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Poliisipartion huomio kiinnittyi lauantaina kello 22.40 Vanhalla Keljonkankaantiellä henkilöautoon. Autolla oli liikkeellä 1950-luvulla syntynyt nainen, jolla ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Nainen puhalsi alcometriin 0,00 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Epäilty kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta on yhdeksäs vuoden sisällä.

Poliisipartio suoritti perjantaina liikenteen valvontaa Janakantiellä. Partio pysäytti tarkastusta varten perjantaina kello 11.40 henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1975 syntynyt mies. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta, huumepikatesti osoitti positiivista ja auto oli määräaikaiskatsastamaton.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tourukadulla olleita autoja vahingoitettiin maanantaiyönä; auton päällä esimerkiksi käveltiin

Mies yritti varastaa keskustan kaupasta vaatteita – tehnyt omaisuusrikoksen vuoden aikana jo 13 kertaa

Asmalammen kioskin tulipalosta kaivataan vihjeitä

Humalainen moottoripyöräilijä kaatui liikenneympyrässä eikä saanut kulkuneuvoaan pystyyn

Humalainen yritti saada Saviontiellä autoaan ylös ojasta, ei onnistunut

Moottoripyöräilijä ajoi Jyväskylän keskustassa reilusti yli satasta viikonloppuna

Sekavalla naisella oli mukanaan puukko, jousipamppu ja huumausainetta

Poliisia paennut moottoripyöräilijä törmäsi henkilöautoon

Lompakkoaan etsinyt mies sai nyrkistä kasvoihinsa

Myymälävaras uhkaili vartijaa teräaseella