Poliisi pysäytti liikenteessä useita ajo-oikeudettomia

Hätäkeskus ilmoitti poliisille Palokan alueella liikkuvasta mahdollisesta rattijuoposta maanantaina kello 22.00. Poliisipartio sai näköhavainnon autosta Ritopohjantiellä. Auto saatiin pysähtymään ja sen kuljettajaksi osoittautui 1970-luvulla syntynyt mies. Mies puhalsi alcometriin 0-lukeman, mutta hänen huumepikatestinsä osoittautui positiiviseksi. Mieheltä puuttui ajo-oikeus ja hän oli ajokiellossa. Auton takapenkiltä tavattiin etsintäkuulutettu henkilö.

 

Myllyjärventielläpysäytettiin maanantaina kello 3.25 liikennetarkastukseen pakettiauto, jonka kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. 1990-luvulla syntynyt nainen sai teostaan sakon. Kyseessä oli hänen toinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään.

 

Hätäkeskukseen sunnuntaina kello 00.45 tulleen ilmoituksen mukaan Lutakossa Schaumanin Puistotiellä sijaitsevan liikekiinteistön ikkuna oli rikottu. Partio suoritti paikkatutkintaa ja sai selville rikoksesta epäillyn tuntomerkkejä sekä poistumissuunnan. Läheisestä asunnosta tavoitettiin parikymppinen mies, jota epäillään vahingonteosta.

 

Poliisipartio pysäytti sunnuntaina kello 1.05 pakettiauton tarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 2001 syntynyt jyväskyläläismies. Mies jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisään jo 13. kerran. Mies oli myös etsintäkuulutettu.

 

Poliisipartiopysäytti henkilöauton Pupuhuhdantiellä liikennetarkastusta varten perjantaina kello 21.45. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1988 syntynyt ajo-oikeudeton jyväskyläläismies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

 

Perjantaina kello 22.10 poliisipartio päätti tarkistaa henkilöauton Myllyjärventiellä. Ajoneuvoa kuljetti ajo-oikeudeton vuonna 1953 syntynyt jyväskyläläisnainen. Seulonta-alkometri antoi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

 

 

Uusimmat

Autoilija ajoi yli satasta neljänkympin alueella Muuramessa

Humalaiset naiset ajoivat moottoriveneellä Päijänteellä päin Konjakkisaarta

Mies virtsasi terassille ja pahoinpiteli asiasta huomauttaneita

Nainen ajeli takseilla maksamatta kyytejä

Humalainen mies yritti kääntää autoa, mutta päätyi ojaan

Venäläismies ajoi rekka-autolla humalassa keskellä päivää

Kerrostalon alakerran ikkuna lyötiin säpäleiksi pesäpallomailalla

Mies yritti varastaa kattotelineellä olleen polkupyörän

Poliisi pysäytti liikenteessä useita ajo-oikeudettomia

Pahoinpitelijällä oli mukana voimapihdit, puukkoja ja kääntöveitsi