Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Poliisipartio suoritti sunnuntaina ajotapavalvontaa nelostiellä Äänekoskella. Iltapäivällä hieman ennen kello neljää partio lähti seuraamaan ajoneuvoa, jonka ajotapa kiinnitti huomion. Henkilöauto ajoi huomattavaa ylinopeutta ja teki useita ohituksia. Partio mittasi sen keskinopeudeksi 155 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h.

Pysäytyksen yhteydessä auton kuljettajaksi paljastui vuonna 1967 syntynyt mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kyydissä oli yksi matkustaja. Auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jyväskylässä Kultalakintiellä rivitaloasunnon keittiö tuhoutui täysin tulipalossa lauantai-iltana. Asukas oli keittänyt liedellä kattilassa ruokaa ja mennyt nukkumaan. Liesi oli jäänyt vahingossa päälle, ja asukas oli herännyt savun hajuun.

Koko asunto oli ollut savun peitossa ja keittiössä ilmiliekit. Asukas sai hälytettyä naapurista palokunnan paikalle. Asunnon katossa oli ollut palovaroitin, jossa ei ollut paristoa.

Jyväskylässä Asemakadulla sijaitsevassa vaateliikkeessä asioi noin 30-vuotias mies viime viikon tiistaina illansuussa. Mies otti myyntihyllystä vaatteen ja meni sen kanssa sovituskoppiin. Kopissa mies irrotti vaatteesta hälyttimet ja poistui liikkeestä maksamatta tuotetta. Vartija otti näpistelijän kiinni kassalinjan jälkeen. Miehellä oli kolme aiempaa näpistystä viimeisen vuoden sisällä.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löydettiin pussi, jossa oli epäiltyä huumausainetta. Miestä epäillään näpistyksestä ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Mies varasti oluita kioskista, mutta vartija sai juomat takaisin

Nuori rattijuoppo ajoi keskustan alueella yli satasta

Ajo-oikeudeton mies ajoi humalassa kuorma-autoa päin

Autoilla oli vauhtia tuplasti sallittuun verrattuna

Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Yrityksen tiloihin murtauduttiin pääovesta ja rikottiin paikkoja

Nainen kuristi huivilla ja heitti tuopilla ohikulkenutta naista päähän

Nainen häiriköi Palokassa tavaratalossa sekä sylki asiakasta ja poliisia päin

Mutkitteleva ajo herätti poliisin mielenkiinnon Vaajakosken moottoritiellä