Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui

Poliisipartio suoritti sunnuntaina ajotapavalvontaa nelostiellä Äänekoskella. Iltapäivällä hieman ennen kello neljää partio lähti seuraamaan ajoneuvoa, jonka ajotapa kiinnitti huomion. Henkilöauto ajoi huomattavaa ylinopeutta ja teki useita ohituksia. Partio mittasi sen keskinopeudeksi 155 km/h rajoituksen ollessa 100 km/h.

Pysäytyksen yhteydessä auton kuljettajaksi paljastui vuonna 1967 syntynyt mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kyydissä oli yksi matkustaja. Auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Jyväskylässä Kultalakintiellä rivitaloasunnon keittiö tuhoutui täysin tulipalossa lauantai-iltana. Asukas oli keittänyt liedellä kattilassa ruokaa ja mennyt nukkumaan. Liesi oli jäänyt vahingossa päälle, ja asukas oli herännyt savun hajuun.

Koko asunto oli ollut savun peitossa ja keittiössä ilmiliekit. Asukas sai hälytettyä naapurista palokunnan paikalle. Asunnon katossa oli ollut palovaroitin, jossa ei ollut paristoa.

Jyväskylässä Asemakadulla sijaitsevassa vaateliikkeessä asioi noin 30-vuotias mies viime viikon tiistaina illansuussa. Mies otti myyntihyllystä vaatteen ja meni sen kanssa sovituskoppiin. Kopissa mies irrotti vaatteesta hälyttimet ja poistui liikkeestä maksamatta tuotetta. Vartija otti näpistelijän kiinni kassalinjan jälkeen. Miehellä oli kolme aiempaa näpistystä viimeisen vuoden sisällä.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löydettiin pussi, jossa oli epäiltyä huumausainetta. Miestä epäillään näpistyksestä ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Poliisi kaipaa havaintoja kahdesta Palokan autopalosta

Kolme miestä nujakoi Äänekoskella ravintolan edustalla

Mies puhkoi Muuramessa akkuporakoneella renkaita

Viisi rekka-autoa kolaroi Tikkakoskella tietyömaan kohdalla

Nuori mies varasti polttoainetta, mutta jäi myöhemmin kiinni

Poliisi poimi ajo-oikeudettomia kuskeja pois liikenteestä

Huiviin naamioitunut mies ryösti kaupan kassan viime sunnuntaina

Olutta juoneen ja lääkkeitä syöneen ajotyyli oli epävakaa

Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa

Nainen puhalsi keskipäivällä törkeän rattijuopumuksen lukeman