Venäläismies ajoi rekka-autolla humalassa keskellä päivää

Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkona kello 9.00 poliisille liikenneonnettomuudesta Vesangantiellä. Pakettiauto oli antanut tilaa pysäkiltä kaistalle palanneelle linja-autolle. Samalla pakettiauton perään ajoi henkilöauto.

Seulonta-alkometri antoi perään ajaneen auton kuljettajalle nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Perään ajanut auto oli liikennekäytöstä poistettu ja sen kuljettaja oli määrätty jo aiemmin ajokieltoon. Vuonna 1974 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton keskiviikkona kello 12.40 Karsikkotiellä tarkastusta varten. Huumepikatesti kertoi ajoneuvon kuljettajan olevan päihtynyt. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Vuonna 1988 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkona kello 16.25 poliisille epäillystä rattijuoposta Jyväskylässä 9-tiellä. Ilmoituksen mukaan rekka seilaa kaistoilla. Rekasta tuli lukuisia ilmoituksia hätäkeskukseen.

Poliisipartio tavoitti rekan Keskussairaalantiellä. Ajoneuvoyhdistelmä oli rekisteröity venäjälle. Seulonta-alkometri kertoi kuljettajan olevan päihtynyt. Vuonna 1962 syntynyttä venäläismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ajokiellossa oleva mies ajeli huumeissa ja valehteli poliisille henkilötietonsa

Nainen puhalsi keskipäivällä törkeän rattijuopumuksen lukeman

Mies ajoi humalassa kaksi alaikäistä lasta kyydissä

Poliisi valvoo tehostetusti viikonloppujen pikkujoululiikennettä

Mies varasti oluita kioskista, mutta vartija sai juomat takaisin

Nuori rattijuoppo ajoi keskustan alueella yli satasta

Ajo-oikeudeton mies ajoi humalassa kuorma-autoa päin

Autoilla oli vauhtia tuplasti sallittuun verrattuna

Mopoilija kaatoi pyöräilijän suojatiellä Palokassa maanantaina iltapäivällä

Ruoanlaitto sytytti tulipalon – palovaroitin oli katossa, mutta paristo puuttui