Venäläismies ajoi rekka-autolla humalassa keskellä päivää

Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkona kello 9.00 poliisille liikenneonnettomuudesta Vesangantiellä. Pakettiauto oli antanut tilaa pysäkiltä kaistalle palanneelle linja-autolle. Samalla pakettiauton perään ajoi henkilöauto.

Seulonta-alkometri antoi perään ajaneen auton kuljettajalle nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Perään ajanut auto oli liikennekäytöstä poistettu ja sen kuljettaja oli määrätty jo aiemmin ajokieltoon. Vuonna 1974 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton keskiviikkona kello 12.40 Karsikkotiellä tarkastusta varten. Huumepikatesti kertoi ajoneuvon kuljettajan olevan päihtynyt. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Vuonna 1988 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkona kello 16.25 poliisille epäillystä rattijuoposta Jyväskylässä 9-tiellä. Ilmoituksen mukaan rekka seilaa kaistoilla. Rekasta tuli lukuisia ilmoituksia hätäkeskukseen.

Poliisipartio tavoitti rekan Keskussairaalantiellä. Ajoneuvoyhdistelmä oli rekisteröity venäjälle. Seulonta-alkometri kertoi kuljettajan olevan päihtynyt. Vuonna 1962 syntynyttä venäläismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Uusimmat

Autoilija ajoi yli satasta neljänkympin alueella Muuramessa

Humalaiset naiset ajoivat moottoriveneellä Päijänteellä päin Konjakkisaarta

Mies virtsasi terassille ja pahoinpiteli asiasta huomauttaneita

Nainen ajeli takseilla maksamatta kyytejä

Humalainen mies yritti kääntää autoa, mutta päätyi ojaan

Venäläismies ajoi rekka-autolla humalassa keskellä päivää

Kerrostalon alakerran ikkuna lyötiin säpäleiksi pesäpallomailalla

Mies yritti varastaa kattotelineellä olleen polkupyörän

Poliisi pysäytti liikenteessä useita ajo-oikeudettomia

Pahoinpitelijällä oli mukana voimapihdit, puukkoja ja kääntöveitsi