Anssi Kuoppalasta Soikea Solutionsin varatoimitusjohtaja

Jyväskyläläinen digitaalisen asioinnin ja verkkokauppaliiketoiminnan asiantuntijayritys työllistää jo yli 50 henkilöä.

Etteplan-konserniin kuuluva jyväskyläläinen Soikea Solutions Oy vahvistaa johtoaan ja nimittää yhtiössä asiakkuusjohtajana työskennelleen Anssi Kuoppalan varatoimitusjohtajaksi. Kuoppala on aiemmin toiminut muun muassa jyväskyläläisen Energiakolmion toimitusjohtajana.

Kuoppala on asiakkuusjohtajana vastannut myös tarjoomakehityksestä Soikean ja Etteplan-konserniin niin ikään kuuluvan Espotelin osalta keväästä lähtien. Hänen uusi roolinsa Soikeassa liittyy erityisesti yhtiön operatiivisen liiketoiminnan ja koko toimintakulttuurin kehittämiseen.

– Olemme valinneet toimintamallin, jonka avulla vahvaa asiantuntijapohjaista toimintaamme aiotaan kehittää edelleen. Kuoppala ottaa tästä kokonaisuudesta vastuun, Soikean toimitusjohtaja Atso Vesterinen kertoo.

Teknisiä suunnittelupalveluja ja dokumentoinnin ratkaisuja tuottava pörssiyhtiö Etteplan osti maaliskuussa digitaalisen asioinnin ja verkkokauppaliiketoiminnan asiantuntijayritys Soikea Solutions Oy:n sekä teollisen internetin ratkaisujen suunnittelutalo Espotel Oy:n osakekannat.

Vuonna 2012 perustettu Soikea Solutions on palkannut kuluvana vuonna uutta henkilöstöä ja työllistää jo 54 asiantuntijaa uusien myyntikanavien, integraation ja teollisen internetin sekä mobiliteetin asiakashankkeissa.

– Seuraavat askeleemme liittyvät laajempiin kokonaispalveluihin ja kansainvälistyvään toimintaan jota varten trimmaamme Soikean toimintatapoja, Kuoppala sanoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .