"Ei mitään" on Padasjoen paras matkailuvaltti – jyväskyläläisen yhtiön markkinointivideo palkittiin Berliinissä

Suomalainen matkailumarkkinointi niittää mainetta maailmalla. Experience nothing – Visit Padasjoki -mainosvideo palkittiin toisella sijalla maailman johtavien matkailumarkkinoinnin ITB Berlin -messujen The Golden Citygate -kilpailussa. Video kilpaili Region International -kategoriassa viime viikon lopulla.

Videolla esitetään pieni päijäthämäläinen kunta hyvin suomalaiseen tyyliin, vaatimattomasti mutta suoraan. Vastakkainasettelun keinoin katsojalle näytetään, kuinka maailman suurkaupungeissa on kaikkea, mutta Padasjoella ei ole oikeastaan mitään – paitsi rauha ja luonto. Suomalaista järvimaisemaa esittelevän markkinointivideon takana on jyväskyläläinen videotuotantoihin erikoistunut mainostoimisto Dot Productions.

Noin 3000 asukkaan mökkikunnan näyttävä markkinointiliike syntyi kunnan sekä Järvi-Hämeen Osuuspankin aloitteesta. Se on kerännyt satoja tuhansia näyttökertoja. Videon kokonaisbudjetti oli erittäin pieni, vain 5 000 euroa.

Video on kokonaisuudessaan Dot Productionsin tuottama ja idea syntynyt toimitusjohtaja Vesa Peltolan kynästä.

– Osoitimme, että pienelläkin budjetilla voidaan kilpailussa peitota isoja matkailuorganisaatioita, kun idea on kekseliäs ja jälki priimaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .