Elomatic ja Devecto aloittivat yhteistyön

Jyväskylässä toimivat yritykset Elomatic ja Devecto ovat aloittaneet yhteistyön teollisuuden digitalisaatioratkaisujen kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on yhdistää Elomaticin pitkä kokemus teollisuussuunnittelun ja konsultoinnin alueilta sekä Devecton osaaminen teknologiateollisuuden tuotekehityksestä ja ohjelmistoratkaisuista.

– Yhteistyön avulla pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä laajemmin, toteaa Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo.

Yhteistyö kattaa liiketoiminta- ja palvelumuotoilun, älykkäät automaatio- ja järjestelmäratkaisut, sulautetut ratkaisut, testauksen ja ohjelmistorobotiikan sekä analytiikan ja tiedolla johtamisen.

– Suomen teollisuus on monessa mielessä edelläkävijä ja haluamme olla entistä laajemmin auttamassa asiakkaitamme menestymään. Yhteistyön kautta pystymme palvelemaan entistä suurempia kokonaisuuksia ja tarjoamaan lisäarvoa asiakkaille, uskoo Devecton toimitusjohtaja Pasi Salonen.

Elomatic työllistää yli 900 työntekijää Suomessa, Puolassa, Hollannissa, Intiassa, Kiinassa, Venäjällä, Italiassa, Espanjassa, Singaporessa ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

Jyväskyläläisellä Devectolla on yli 60 työntekijää Suomessa usealla eri paikkakunnalla.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .