Finnair lupaa parempia yhteyksiä Pohjois-Amerikkaan

Lentoyhtiö Finnair ryhtyy tekemään yhteistyötä American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian kanssa. Yhtiö kertoo, että huomisesta lähtien Finnairin asiakkaat voivat varata lentoja kymmeniin Pohjois-Amerikan kaupunkeihin yhdellä lipulla. Lennot lennetään muun muassa Lontoon ja Madridin kautta.

Suunnitelmista kerrottiin alustavasti maaliskuussa.

Finnairin tavoitteena on palvella paremmin matkustajia mannertenvälisillä yhteyksillä. Toimitusjohtaja Pekka Vauramo kertoo yhtiön tiedotteessa, että Suomi on nyt yhden vaihdon päässä kymmenistä Pohjois-Amerikan kentistä.

- Tämä on loistava uutinen suomalaisille yrityksille, joilla on liiketoimintaa Pohjois-Amerikassa. Se on erinomainen uutinen myös lomailijoille, Vauramo sanoo.

Finnairin mukaan hankkeessa operoidaan yli 100:aa Pohjois-Amerikan ja Euroopan välistä päivittäistä reittiä yli 40 kentälle Atlantin molemmin puolin.

Aiemmin tänä aamuna Finnair kertoi aikeistaan liittyä yhteistyöhankkeeseen Japan Airlinesin ja British Airwaysin kanssa. Yhteistyö koskee yhteyksiä Japanin ja Euroopan unionin maiden välillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.