Fiskarsin uudeksi toimitusjohtajaksi Nathalie Ahlström Fazerilta

Kuluttajatarvikeyhtiö Fiskarsin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Nathalie Ahlström. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään tammikuussa 2021, yhtiö kertoo tiedotteessa.

Ahlström on Fiskarsin hallituksen jäsen, ja hän luopuu paikastaan aloittaessaan toimitusjohtajana. Ahlström siirtyy Fiskarsille Fazerilta, jossa hän on toiminut makeisliiketoiminnan toimitusjohtajana.

Aiemmin Ahlström on toiminut useissa johtotehtävissä kuluttajapakkausyhtiö Amcorissa Aasiassa ja Euroopassa. Hän on myös kuitupohjaisten tuotteiden valmistukseen erikoistuneen Ahlström-Munksjön hallituksen jäsen, Fiskars kertoo tiedotteessaan.

Ahlström: Kunnia aloittaa Fiskarsissa

Fiskars-konsernin hallituksen puheenjohtaja Paul Ehrnrooth sanoo tiedotteessa olevansa vakuuttunut, että Ahlströmin tulossuuntautuneisuus ja arvopohjainen johtamistyyli tukevat Fiskarsin kannattavan kasvun tavoitetta.

–  Hänellä on vahvaa näyttöä niin strategisesta suunnittelusta kuin operatiivisesta toteuttamiskyvystä, Ehrnrooth sanoo.

Ahlström puolestaan sanoo, että hänelle on kunnia aloittaa yrityksessä.

–  Yhdessä tiimin kanssa keskitymme luomaan arvoa osakkeenomistajille ja toteuttamaan yhtiön tarkoitusta tehdä arjesta ainutkertaista.

Fiskars sulki keväällä myymälöitä ja lomautti useassa erässä

Fiskars kertoi huhtikuussa toimitusjohtaja Jaana Tuomisen erosta tehtävästään. Yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana on toiminut Sari Pohjonen. Hän palaa talousjohtajan tehtävään, kun Ahlström aloittaa toimitusjohtajana.

Monen muun yrityksen tavoin koronaviruspandemia on koetellut Fiskarsia. Keväällä yhtiö sulki myymälöitään Suomessa ja kertoi lomautuksista useassa erässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Kiinan maskinvalmistajat eivät enää paina töitä päivin öin – osa uusista toimijoista on jo jättänyt alan

Kenkäkaupan konkari Jarmo Toivonen halusi tuoda iloa koronavuoden keskelle – kaupungin vanhin yhdistys Jyväskylän Kauppalaisseura on ehtinyt jo 145-vuotiaaksi

S-ryhmän verkkokauppa kukoistaa, mutta hotellit ja ravintolat kärsivät koronakriisistä

Suomen Kotidatan työriidan sovittelu keskeytyi – Ammattiliiton mukaan lakko vaikuttaa todennäköiseltä, Kaupan liitto vie asian työtuomioistuimeen

"Suomesta on ollut tukitalous" – Jyväskylässä paljon kiinteistöjä omistavan pörssiyhtiön toimitusjohtajan mielestä lukuisat etuudet ja runsas vapaa-aika tekevät työnteosta kannattamatonta

Hampurilaisravintoloiden kisan haastaja rantautuu Jyväskylän ytimeen – ketju lupaa, että raaka-aineet ovat 95-prosenttisesti kotimaisia

Tuleeko UPM:ltä täystyrmäys Keski-Suomelle? Talouselämä-lehden mukaan Jämsänkosken ja Kaipolan tehtaita uhkaa sulkeminen

Opiskelija-asuntoja rakennetaan Jyväskylän parhaille paikoille – "Vuokralaisilla on enemmän valinnanvaraa kuin 5–10 vuotta sitten"

Koronan aiheuttama kysyntäkuoppa pudotti Outokummun tuloksen tappiolliseksi

Tiktok uhkaa Trumpin hallintoa oikeustoimilla Yhdysvalloissa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.