Greenstep Oy avaa toimiston Jyväskylään

Konsulttitalo aikoo palkata uuteen toimipisteen kymmenkunta työntekijää.

Taloushallinto-, rahoitus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava Greenstep Oy avaa Jyväskylään toimipisteen. Sinne palkataan kymmenkunta työntekijää vuoden kuluessa.

Vuonna 2010 perustettu konsulttitalo ja perheyritys työllistää nykyisin noin 140 henkilöä. Ennestään yhtiöllä on toimistot Tampereella, Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa.

Jyväskylän yksikön vetäjäksi on nimitetty Kirsi Huusko. Hän on toiminut aikaisemmin muun muassa yritysliiketoiminnan johtajana pankkimaailmassa.

Huuskon mukaan Jyvässeudun kasvuhakuinen yritystoiminta, osaava työvoima ja tulo jo olemassa olevien asiakkaiden lähelle houkuttivat yritystä laajentamaan Jyväskylään.

– Pääosin rekrytoinnit tapahtunevat Jyvässeudulta. Jyväskylään muuttohalukkaita osaajia on myös tiedossa, Kirsi Huusko kertoo.

Greenstepin toiminnan lähtöajatuksena on mahdollistaa kasvuhaluisten yritysten menestyminen tuomalla tukea, tietoa ja selkeyttä taloushallintoon sekä liikkeenjohtoon. Greenstep on mahdollistanut sijoittajarahoituksen kymmenille kasvuyrityksille ja on myös itse osallistunut kasvuyritysten rahoittamiseen.

– Greenstep tarjoaa yrityksen käyttöön asiantuntijoita joustavasti. Esimerkiksi talousjohtaja, controller tai henkilöstöpäällikkö vaikkapa 20 tuntia kuukaudessa. Tarjoamme myös nykyaikaisen sähköisen tilitoimiston kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut, Huusko sanoo.

Greenstepin liikevaihto oli viime vuonna 7,9 miljoonaa euroa. Liiketoiminnan tulosta syntyi reilut 1,3 miljoonaa euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Kiinan maskinvalmistajat eivät enää paina töitä päivin öin – osa uusista toimijoista on jo jättänyt alan

Kenkäkaupan konkari Jarmo Toivonen halusi tuoda iloa koronavuoden keskelle – kaupungin vanhin yhdistys Jyväskylän Kauppalaisseura on ehtinyt jo 145-vuotiaaksi

S-ryhmän verkkokauppa kukoistaa, mutta hotellit ja ravintolat kärsivät koronakriisistä

Suomen Kotidatan työriidan sovittelu keskeytyi – Ammattiliiton mukaan lakko vaikuttaa todennäköiseltä, Kaupan liitto vie asian työtuomioistuimeen

"Suomesta on ollut tukitalous" – Jyväskylässä paljon kiinteistöjä omistavan pörssiyhtiön toimitusjohtajan mielestä lukuisat etuudet ja runsas vapaa-aika tekevät työnteosta kannattamatonta

Hampurilaisravintoloiden kisan haastaja rantautuu Jyväskylän ytimeen – ketju lupaa, että raaka-aineet ovat 95-prosenttisesti kotimaisia

Tuleeko UPM:ltä täystyrmäys Keski-Suomelle? Talouselämä-lehden mukaan Jämsänkosken ja Kaipolan tehtaita uhkaa sulkeminen

Opiskelija-asuntoja rakennetaan Jyväskylän parhaille paikoille – "Vuokralaisilla on enemmän valinnanvaraa kuin 5–10 vuotta sitten"

Koronan aiheuttama kysyntäkuoppa pudotti Outokummun tuloksen tappiolliseksi

Tiktok uhkaa Trumpin hallintoa oikeustoimilla Yhdysvalloissa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.