Hakkerit varastivat yli miljoonan Segan asiakkaan tiedot

Japanilainen pelijätti Sega on joutunut vakavan tietomurron kohteeksi. Sega ilmoitti, että hakkerit ovat onnistuneet varastamaan sen verkkosivuilta 1,29 miljoonan asiakkaan tiedot.

Yhtiön mukaan verkkohyökkäyksessä varastettiin Sega Pass -asiakasjärjestelmää käyttävien ihmisten sähköpostiosoitteita, syntymäaikoja ja kryptattuja salasanoja.

Tietoihin päästiin käsiksi japanilaisyhtiön Euroopan yksikön kautta.

Erikoisen Segan tapauksesta tekee se, että krakkeriryhmä Lulz Security tarjoutui auttamaan yhtiötä tietomurron tekijöiden etsimisessä. "Sega, ota meihin yhteyttä", Lulz twiittasi.

Ryhmä on viime aikoina tullut tunnetuksi useista suuren profiilin verkkohyökkäyksistä. Niiden uhriksi on joutunut muun muassa toinen japanilaisfirma Sony.

Segalle Lulz Security tarjosi apuaan ilmeisesti siitä syystä, että krakkeriryhmän johtohahmot ovat Segan vanhan Dreamcast -pelikonsolin faneja.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

Uniper varoittaa: Nord Stream 2 -kaasuputkihanke saattaa epäonnistua – suomalainen Fortum omistaa Uniperistä runsaat 70 prosenttia

Keskimaan kannattavuus romahti alkuvuonna – koronan kiihdyttämä marketkauppa kannatteli tulosta ravintola-alan synkän kevään aikana

K-ryhmän "mummoluuri" tepsi – eläkeläistalouksien osuus verkkokaupassa nousi selvästi

Lehtijuttu työnsi tummia pilviä Jämsän paperitehtaiden ylle, mutta tehtailla ei ole paniikkia – "Eihän jääkiekossakaan valmentaja päätä kahden erän jälkeen, että peli on hävitty"

UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen on toisessa polvessa Keski-Suomen kummisetä – isä teki hienon uran Valmetilla

Sitowise osti jyväskyläläisen IT-yritys Ficonic Solutionsin – ostajayhtiö palkkaa lisää henkilöstöä Jyväskylään

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.