Hankasalmen Revontuli sai Jyväskylän seudun matkailun tunnustuspalkinnon

Vuoden 2018 Jyväskylän seudun matkailun tunnustuspalkinto on myönnetty Hankasalmella sijaitsevalle Lomakeskus Revontulelle ja sen toimintaa luotsaavalle Tiia Valkamalle.

– Perheyrityksenä toimiva Revontuli on kehittänyt jo usean vuosikymmenen ajan matkailutoimintaa Jyväskylän seudulla rohkeasti, kunnianhimoisesti ja tuloksellisesti. Samalla se on noussut yhdeksi saunamaakunnan keskeisimmistä toimijoista ja houkuttelevimmista matkailukohteista, tunnustuksen myöntänyt Visit Jyväskylä perustelee.

Revontulen luonnonkauniilla alueella on muun muassa tanssiviihdekeskus, ulkoilumaastoja, keilarata, saunoja ja golfkenttä.

Viime aikoina Revontuli on ryhtynyt yhä aktiivisemmin tavoittelemaan myös kansainvälisiä asiakkaita. Heitä houkutellaan alueelle muun muassa lasikattoigluilla, joita valmistui Revontulen rantaan tänä vuonna.

– Lasikattoiglujen avulla matkailija pääsee konkreettisesti nauttimaan revontulista ja valosaasteettomasta tähtitaivaasta. Ja revontulien mukaanhan tämä paikka on aikoinaan nimetty, Valkama kertoo.

Investoinnit jatkuvat myös tulevaisuudessa. Seuraavaksi keskitytään muun muassa sauna-matkailutuotteiden kehittämiseen. Tavoitteena on kasvattaa kansainvälisten asiakkaiden osuus seuraavien vuosien aikana nykyisestä 10 prosentista noin 30 prosenttiin.

– Meidän toimintamme punaisena lankana on aina ollut sinnikkyys ja jääräpäisyys, eli jankkaan niin kauan, että homma on valmis, Valkama naurahtaa.

Vuosittain jaettava tunnustuspalkinto luovutettiin Valkamalle keskiviikkoiltana Matkailuillassa Jyväskylän yliopiston Lozzilla. Palkinnolla halutaan nostaa vuosittain esiin henkilöitä, toimijoita tai tapahtumia, jotka edesauttavat matkailun kehittymistä Jyväskylän seudulla ja vievät eteenpäin seudun matkailuyhteistyötä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .