John Deere Forestrylle yli tuhannen neliön asiakaspalvelukeskus Laukaaseen – Suolahdessa yhtiön toiminnot loppuvat

Metsäkoneyhtiö John Deere Forestry Oy:n Keski-Suomen asiakaspalvelukeskus muuttaa Suolahdesta Laukaaseen, jonne valmistuvat uudet tilat vuoden 2020 aikana. Yhtiön tavoitteena on parantaa asiakaspalvelukeskuksen sijaintia ja tehostaa asiakaspalvelua.

Kuukapääntien varressa sijaitseva tontti on kooltaan 10 000 neliötä ja asiakaspalvelukeskuksen kooksi tulee yli 1 100 neliötä. Kaikki yhtiön Suolahden-toiminnot siirretään Laukaaseen.

Keskukseen tulee neljän koneen korjaamohalli sekä yhden koneen pesuhalli, varaosa- ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelutilat ja henkilöstön sosiaalitilat. Pihalle tulee lisäksi kylmävarasto ja tilaa uusille ja käytetyille koneille.

Keskuksen rakentaminen aloitetaan syksyllä 2019 ja tavoitteena on ottaa tilat käyttöön syksyllä 2020.

Henkilöstö siirtyy Suolahdesta Laukaaseen. Keskus työllistää kahdeksan ihmistä.

Uusi keskus rakennetaan Leppäveden ja Tikkakosken välisen tien varteen Sorajyvän alueelle Leppävedelle.

– Uudet, omat tilat tulevat olemaan nykyisiä vuokratiloja laajemmat, Suomen aluejohtaja Mika Hannonen kertoo.

Nykyistä suuremmat tilat mahdollistavat entistä kattavamman paikallisen varaosavaraston.

– Uuden asiakaspalvelukeskuksen valikoimasta löytyvät sekä kriittiset osat, kulutusosat että John Deere -merkkituotteet, jälkimarkkinointipäällikkö Marko Niemi kertoo.

Deere & Company on investoinut tällä vuosikymmenellä suomalaiseen metsäkoneliiketoimintaan yli 50 miljoonaa euroa. Yhtiö kertoi toukokuun lopulla laajentavansa tehdastaan Joensuussa.

Deere ja Joensuun Yrityskiinteistöt Oy investoivat 20 miljoonaa euroa metsäkoneiden valmistuksen kehittämiseen. Tehtaan laajennus valmistuu vuonna 2021.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .