Jyväs-Caravan Oy valittiin vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi – panostus henkilöstön hyvinvointiin toi palkinnon

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi on valittu Jyväskylässä toimiva Jyväs-Caravan Oy. Valintaan vaikuttivat yrityksen käyttöönottama Autoalan Keskusliiton laatujärjestelmä ja pitkäaikainen panostus henkilöstön hyvinvointiin. Yritys työllistää 28 vakinaista työntekijää.

Martti Käyhkön vuonna 1975 perustama yhtiö on pysynyt koko toiminta-aikansa perheyrityksenä. Nykyisin vastuu yrityksestä on Anni ja Martti Käyhkön lapsilla.

Jyväs-Caravan on matkailuajoneuvoliike, jossa on myös Fiatin henkilö- ja pakettiautomyyntiedustus. Monimerkkitalon edustuksiin kuuluu 11 matkailuajoneuvomerkkiä.

Yritys on saanut palkintoja aiemminkin. Vuonna 2003 Jyväs-Caravanille myönnettiin Keski-Suomen maakunnallinen yrittäjäpalkinto ja vuonna 2010 yritys valittiin ensimmäisen kerran Matkailuajoneuvotuojat ry:n vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi.

Matkailuajoneuvotuojat ry jakoi maaliskuussa myös kunniakirjan pitkään alalla toimineelle työntekijälle. Kimmo Jukola on toiminut matkailuajoneuvoasentajana Jyväs-Caravan Oy:ssä 30-vuotta. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa kuuluvat vaativat sähkö-. kaasu-, ja lisävarusteasennukset.

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaan ja muut palkitut valitsi Matkailuajoneuvotuojat (MAT) ry:n hallitus. MAT:n jäseninä on matkailuautojen ja matkailuvaunujen sekä niihin liittyvien tarvikkeiden, lisävarusteiden valmistajia ja maahantuojia sekä alan huoltoliikkeitä.

Jyväs-Caravanin liikevaihto oli viime maaliskuussa päättyneellä tilikaudella oli 19,8 miljoonaa euroa. Toimitusjohtaja Simo Käyhkön mukaan liikevaihto nousee hieman tämän kuun lopussa päättyvällä tilikaudella. Yhtiö myi viime vuonna kaikkiaan noin 650 ajoneuvoa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .