Jyväskylään perustetaan kiihdyttämö tuplaamaan yritysten liikevaihtoja

Kasvuyritysten kehittämiseen erikoistunut Suomen Yrityskehitys perustaa Jyväskylään kasvukiihdyttämön. Kiihdyttämö on kasvuhakuisille yrityksille tarkoitettu kehitysohjelma, jossa kokeneet yrittäjät ja liikkeenjohtajat auttavat yhtiöitä kaksinkertaistamaan liikevaihtonsa ja parantamaan merkittävästi tulostaan alle kahdessa vuodessa.

Yrityksiä autetaan tarvittaessa kasvurahoituksen hankinnassa ja Suomen Yrityskehitys tekee yhdessä lähipiirinsä kanssa myös sijoituksia yhtiöihin.

Toiminnasta vastaava tiimi valitsee vuosittain hakijoiden joukosta noin kymmenen kasvuhakuista yritystä, joissa on kasvuun sitoutunut joukko, riittäväksi arvioitu kasvupotentiaali ja myyntivalmiita tuotteita tai palveluita, joilla yhtiö on perustamisestaan lähtien saanut myyntituottoja vähintään miljoona euroa.

Yrityksiä löytyy esimerkiksi Jyväskylän Yritystehtaan, Kasvu Openin ja sijoittajien kautta.

Asiakasyritykselle kiihdytys kestää 1–2 vuotta, jona aikana liikevaihto vähintään kaksinkertaistetaan. Yrittäjätaustainen, kokenut tiimi toimii kanssayrittäjinä ja mentoreina. Painopisteitä ovat kasvun strateginen suunnittelu ja toteutus, kotimaisen ja kansainvälisen kontaktiverkoston kasvattaminen, sekä myynnin ja markkinoinnin suunnittelu ja erilaisten kampanjoiden toteutukset. Työkaluvalikoimaan kuuluvat myös rahoitus- ja yritysjärjestelyt.

Suomen Yrityskehitys on palvellut vuodesta 2005 lähtien yli 150 yritystä. Yhtiö toimii usealla paikkakunnalla sekä kansainvälisesti.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .