Jyväskylään tuleva Kattokeskus aikoo palkata 30 työntekijää

Yksikönjohtajana Jyväskylän toimipisteessä aloittaa Lasse Sivula.

Kattoremonttialan kasvuyritys Kattokeskus aloittaa toiminnan Keski-Suomessa ensi keväänä. Yhtiö ennakoi työllistävänsä Jyväskylän alueella kahden seuraavan vuoden aikana yhteensä 30 henkilöä asentajista myyjiin.

– Toimintamme laajentuminen Jyväskylään on sekä alueen asukkaiden toive että luontainen sijainti seuraavalle toimipisteellemme, koska se sijaitsee Pirkkalan ja Kuopion toimipisteidemme välissä, kertoo Kattokeskuksen toimitusjohtaja Ari Laitinen.

Kattokeskus on kehittänyt nosturiavusteisen kattoremontin, joka lisää Laitisen mukaan huomattavasti työturvallisuutta katoilla.

– Nosturiavusteisuus vähentää raskaiden taakkojen kantamista hankalissa olosuhteissa ja samalla myös asennustyö nopeutuu huomattavasti.

Yksikönjohtajana Jyväskylän toimipisteessä aloittaa Lasse Sivula. Hänellä on aiempaa kokemusta yrittäjänä toimimisesta autoalalla.

– Toivomme löytävämme ahkeria huipputyyppejä tiimiimme, Sivula sanoo.

Vuosittain Kattokeskus toteuttaa yli tuhat vesikattoremonttia avaimet käteen -periaatteella. Konserni työllistää 130 henkilöä. Yrityksen pääpaikka on Pirkkalassa.

Kattokeskus on kasvanut viimevuosina voimakkaasti ja on avannut toimipisteet Kuopioon sekä Turkuun kahden viimeksi kuluneen vuoden aikana. Konsernin liikevaihto on kasvanut 87 prosenttia kolmessa vuodessa. Liikevaihto oli viime vuonna 17,4 miljoonaa euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .