Jyväskyläläinen älyviherseiniä valmistava Naava palkittiin huonekalumessuilla Yhdysvalloissa

Jyväskyläläinen sisäilmaa puhdistavia älyviherseiniä valmistava Naava on palkittu NeoCon-huonekalumessuilla Chicagossa. Naava sijoittui hopeasijalle teknologisten ratkaisujen sarjassa.

– NeoConissa on alan kovimmat yritykset ja tuhansia tuotteita esillä, joten hopeasija kategoriassamme on upea juttu. Teknologian, luonnon ja designin yhdistävä Naava on USA:ssa otettu innostuneesti vastaan, sanoo Naavan perustaja ja teknologiajohtaja Niko Järvinen.

Naava on vuodesta 2012 lähtien toimittanut yli 1 000 älyviherseinää asiakkaille Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Naavoja valmistetaan ja kootaan Jyväskylässä sekä Yhdysvalloissa New Jerseyssä.

Naavan älyviherseinät ovat kalusteita, jossa on yhdessä ja samassa tuotteessa ilmanpuhdistin, ilmankostutin, kasviseinä ja tilanjakaja.

– Työpaikoilla vietetään paljon aikaa ja tilojen halutaan olevan mahdollisimman terveelliset ja tehokkaat. Jos aiemmin Naavoja tilattiin toimistoon yksi tai kaksi, nyt saamme useiden kymmenien Naavojen tilauksia kerralla, Järvinen toteaa.

50. kertaa järjestettävä NeoCon kerää 11.-13. kesäkuuta Chicagoon 50 000 toimistotilojen suunnittelusta kiinnostunutta design-alan ammattilaista. Best of NeoCon -kisassa valittiin sadoista näytteilleasettajista kiinnostavimmat.

NeoCon-messuilla palkittiin myös toinen suomalainen yritys, liikuteltavia työtilakuutioita kehittävä Smartblock työpaikkateknologioiden sarjassa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .