Jyväskyläläinen insinööritoimisto Easytec Oy myytiin markkinajohtaja Granlundille

Jyväskyläläinen sähkösuunnittelutoimisto Easytec Oy on myynyt osake-enemmistönsä Granlund Oy:lle. Yrityskauppa tuli voimaan marraskuun viimeisenä päivänä.

Easytec fuusioituu Granlund-konserniin kuuluvaan Granlund Jyväskylä Oy:hyn ensi vuoden aikana. Samalla Easytecin työntekijät siirtyvät Granlund Jyväskylän työntekijöiksi ja muuttavat yhteisiin tiloihin Mattilanniemeen.

Heikki Leppisaari jatkaa Easytecin toimitusjohtajana yrityskaupan siirtymäajan. Hän perustelee kauppaa sillä, että Easytec halusi sulautua sähkösuunnittelun markkinajohtajan kanssa.

– Yrityskaupan ansiosta pystymme laajentamaan pienen yrityksen toiminta-aluetta ja asemaa markkinoilla, Leppisaari kommentoi.

Easytec on vuonna 1985 perustettu sähkösuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, joka työllistää seitsemän ihmistä. Sen liikevaihto oli viime tilikaudella noin 1,3 miljoonaa euroa.

Easytec toimii tällä hetkellä muun muassa uuden sairaala Novan sähkösuunnittelijana.

Granlund Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja Jari Manninen iloitsee yrityskaupasta.

– Easytecin mukana saamme Jyväskylään vahvaa sähkösuunnitteluosaamista, joka täydentää loistavasti palveluvalikoimaamme, Manninen sanoo.

Granlund on talotekniikka-alan suunnittelu-, konsultointi- ja ohjelmistokonserni, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa ja toimii Suomessa 20 paikkakunnalla. Granlund Jyväskylä Oy on konsernin nuorimpia tulokkaita. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 2015, kun LVI-insinööritoimisto Lindroos Oy siirtyi Granlund-konserniin.

– Nyt voimme vahvistaa markkina-asemaamme talotekniikan toimijana Keski-Suomen alueella, Granlundin toimitusjohtaja Pekka Metsi kommentoi.

Granlundilla on kotimaan toimistojen lisäksi toimipisteet myös Dubaissa, Shanghaissa, Sheffieldissä ja Malmössä. Sen liikevaihto oli viime vuonna 71 miljoonaa euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .