Jyväskyläläinen miljonääri Jukka Autere lähtee lahtelaisen Afire Oy:n osakkaaksi

Jyväskyläläinen miljonääri ja ex-yrittäjä Jukka Autere lähtee lahtelaisen Afire Oy:n osakkaaksi. Hän ostanut osuuden paloturvallisuusalalla toimivasta yhtiöstä suunnatulla osakeannilla.

Siinä osakkeita merkitsivät myös turkulainen Joni Forsbom ja mikkeliläinen Arto Turunen. Uusilla omistajilla on laajaa kokemusta niin ict-alalta kuin kiinteistötekniikastakin.

– Toivon pystyväni tuomaan Afireen asioita, joita ammennan pitkästä yrittäjäurastani. Pidän muodostunutta osakaspohjaa erittäin toimivana ja uskon myös itse saavani tästä uusia näkökulmia jatkoon, Jukka Autere pohtii.

Hän myi viime joulukuussa yhdessä poikiensa Tomi ja Timo Autere en kanssa jyväskyläläisen ict-palvelutalo Inmics Oy:n Telialle Kauppahinta oli 75 miljoonaa euroa.

Afire työllistää noin 30 henkilöä ja sen liikevaihto oli viime vuonna 5,9 miljoonaa euroa. Kuluvan vuoden liikevaihdon ennakoidaan nousevan noin seitsemään miljoonaan euroon.

– Uskon, että järjestelyn myötä Afiren toiminta terävöityy entisestään ja tuo sitä kautta niin henkilöstölle kuin asiakkaille ja muillekin kumppaneille enemmän mahdollisuuksia ja hyötyjä, Afiren toimitusjohtaja Antti Virtanen sanoo.

Osakeannin suunnitteli ja toteutti yritysjärjestelyihin erikoistunut Mergertum Oy.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .