Suomalaiselta pelifirmalta esikoinen – "Testi maailmanmarkkinoita varten"

Jyväskyläläinen peliyritys Zaibatsu Interactive on julkaissut Elder Goo – Möllit -pelin. Vuonna 2014 perustetun peliyrityksen ensimmäinen peli julkaistaan Suomessa ennen pelin lanseeraamista maailmanmarkkinoille.

– Suomi on meille vähän testimarkkina ulkomaita ajatellen, yhtiön toimitusjohtaja Jussi Perttola sanoo.

Möllit-pelissä seikkailee neljä erilaista, persoonallista limamöllihahmoa, joilla kullakin on omat uniikit erikoiskykynsä. Pelaajien tehtävänä on yhdessä ohjata nämä neljä hahmoa kunkin kentän läpi, hyödyntäen samalla hahmojen kykyjä ratkaista kentässä esiintyvät pulmat ja haasteet.

Peliä voi pelata yksin, mutta on tarkoitettu perhe- ja ryhmäpeliksi. Möllit sopii tekijöidensä mukaan hyvin koko perheen yhteiseksi ajanvietteeksi.

– Pelistä haluttiin tehdä tietynlainen uuden ajan lautapeli. Monia muita suosittuja mobiilipelejä pelataan yksin toisia vastaan, jolloin niistä puuttuu yhdessä tekemisen fiilis. Tätä voi suositella kaikenikäisille eikä lapsiperheissä tarvitse enää riidellä siitä, kenen vuoro on pelata, pelin pääsuunnittelija Antti Lax sanoo.

Kotimaassa Möllit on ladattavissa AppStore ja Google Play -mobiilikaupoissa. Peli on Ylen julkaisemana kaikille ilmainen. Möllit toimii sekä älypuhelimilla että tableteilla.

Zaibatsu Interactivella on Jussi Perttolan mukaan työn alla jo pari muuta uutta juttua.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .