Jyväskyläläisen Admicomin hurja kasvu jatkui – uusi toimipiste Ouluun

Jyväskyläläisen Admicomin tulos on pysynyt vahvana. Helmikuussa Helsingin pörssin First North -markkinapaikalle listautuneen toiminnanohjausjärjestelmiin erikoistuneen yrityksen liikevoitto oli tammi–kesäkuussa yli 1,9 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti 36.

Ensimmäisen pörssivuoden puolivuosikatsauksessa yrityksen liikevaihto nousi jo 5,4 miljoonaan euroon, mikä tarkoittaa 44 prosentin kasvua viime vuodesta. Liikevaihdon kasvusta valtaosa tuli uusasiakasmyynnistä ja noin viisi prosenttiyksikköä nykyasiakkaiden vuositasauslaskutuksen nettomuutoksena.

– Kasvu pohjautui asiakasmäärän tasaiseen kehitykseen kaikissa kokoluokissa ja kaikilla asiakastoimialoilla, totesi toimitusjohtaja Antti Seppä.

Admicomin henkilöstömäärä kasvoi puolessa vuodessa 93:sta 102 henkilöön, ja uusia työsuhteita on sovittu alkavaksi syksylle kymmenen kappaletta. Yhtiö suunnittelee toimipisteen avaamista Ouluun sekä uutta tiimiä syksyllä lanseerattavalle Adminet Lite -palvelukonseptille, jonka on tarkoitus palvella paremmin alle kymmenen hengen yrityksien tarpeita.

Admicom ilmoitti tarkentavansa vuoden 2018 liikevaihdon kasvuennustetta 30 prosentista 32–36 prosentin välille huomioiden kolmannen vuosineljänneksen kausiluonteisen kasvuvauhdin.

Admicom Oyj:n osakehinta listautumisannissa oli 9,8 euroa per osake, ja osakkeen päätöskurssi kesäkuun lopussa oli 14,75 euroa.

– Listautuminen on parantanut tunnettuutta sidosryhmiin ja antanut hyvät valmiudet strategisiin rahoitusneuvotteluihin. Yritysohjelmistotaloihin on kohdistunut alkuvuonna useita omistusjärjestelyitä, ja Admicom seuraa markkinoita aktiivisesti, Seppä kommentoi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .