Jyväskyläläisen Crazy Town Oy:n toimitusjohtaja Mikko Markkaselle merkittävä tunnustus työstä kaupungin elinkeinoelämän hyväksi

Vuoden 2018 Alvari-tunnustus on myönnetty Crazy Town Oy:n toimitusjohtaja Mikko Markkaselle. Tunnustuksen myöntävät Jyväskylän Nuorkauppakamari ry ja Jyväskylän kaupunki.

Palkintoperustelujen mukaan Markkanen on tehnyt sinnikkäästi työtä yrittäjien ja etätyöläisten yhteisön Crazy Townin kanssa jo vuodesta 2002. Uudet tilat Jyväskylän keskustassa avattiin joulukuussa.

Toiminta on laajentunut jo Tampereelle, Hämeenlinnaan ja Poriin. Kovat kasvusuunnitelmat kertovat myös rohkeasta riskien ottamisesta ja Crazy Town -mallin kiinnostavuudesta myös kansainvälisesti.

Crazy Town ei tarjoa yrityksille ainoastaan tiloja, vaan paikan kasvaa ja kehittyä yhdessä muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Sen jäsenistä yhä useampi on kansainvälistyvä yritys.

– Uskon, että yrittäjänä voin vaikuttaa huomattavasti sekä lähiympäristööni että oman kotikaupunkini menestykseen, Markkanen sanoo.

– Uuden entistä huomattavasti suuremman yksikön avaaminen Kävelykadun varteen pitää sisällään kaksi pääsanomaa. Jyväskylän keskusta on ollut ja sen tulee olla kaupunkikulttuurin ja kaikenlaisen toiminnan ydin. Tällä hetkellä se vain muuttaa muotoaan kaupan keskittymästä kohti palveluita ja tekemistä. Toisaalta mikroyritykset ja niissä tehtävä asiantuntijatyö tarvitsevat keskittymän, jossa tämän sektorin osaamista tehdään näkyväksi ja sen merkitys nähdään selvemmin. Näiden tavoitteiden eteen on hyvä taistella, hän toteaa.

Jyväskylän Nuorkauppakamari ry ja Jyväskylän kaupunki myöntävät Alvari-tunnustuksen henkilölle tai yhteisölle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt Jyväskylän elinkeinoelämää ja tehnyt kaupunkia tunnetuksi Suomessa ja kansainvälisesti. Alvari-tunnustuksia on jaettu vuodesta 1987 alkaen

Jyväskylän nuorkauppakamari ry on nuorten aikuisten verkostoitumis- ja kouluttautumisjärjestö.

Ensimmäisen palkinnon saaja oli matkailupäällikkö Risto Reivi. Viime vuosien palkitut ovat olleet ralliautoilija Mikko Hirvonen, Kasvun Roihu Oy ja vuoden 2016 tunnustuksen sai Startup Coach Markus Mäntynen. Muita tunnustuksen saajia ovat olleet muun muassa Seminaarinmäen Mieslaulajat eli Semmarit, ralliautoilija Tommi Mäkinen, kaupunginjohtaja Pekka Kettunen, maaherra Kalevi Kivistö, professori Lea Pulkkinen, professori Pekka Neittaanmäki, toimitusjohtaja Ritva Nirkkonen, toimitusjohtaja Matti Häll, yrittäjä Sami Penttilä / Penaudio Oy, JYP, Tiimiakatemia / Partus Oy, rallilegenda Simo Lampinen, Jelmu ry, Nordic Business Forum ja sarjayrittäjä Lennu Keinänen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .