Jyväskylän KoneAgria 2019 -näyttely on lähes loppuunmyyty

Ensi syksynä järjestettävä maaseudun ammattilaisten tapahtuma KoneAgria 2019 on jo lähes loppuunmyyty. Näyttely on Jyväskylän Paviljongissa 10.–12. lokakuuta.

– Edellisen, vuoden 2018 KoneAgrian näytteilleasettajat olivat kokemukseensa erittäin tyytyväisiä. Tästä kertoo sekin, että 70 prosenttia näyttelytiloista varattiin jo viime vuoden puolella ja kysyntä on jatkunut vilkkaana, kertoo KoneAgrian näyttelypäällikkö Marko Toivakka.

Seuraavassa KoneAgriassa ei ole viime kerran tapaan Finn Dairy Expoa eikä näin ollen karjanäyttelyä. Toivakan mukaan järjestäjillä ei nyt ollut mahdollisuutta tarjota tarvittavia resursseja, joten tänä vuonna huomio on kokonaan koneissa, laitteissa ja palveluissa.

Maatalouden tuotantoeläimiin liittyvät aiheet ovat kuitenkin merkittävässä roolissa KoneAgrian ohjelmassa. Näyttelyn aikana omat seminaarinsa järjestävät muun muassa Maitoyrittäjät ry sekä Pihvikarjaliitto ry.

Viime vuonna kävijöistä 84 prosenttia oli maatalouden ammattilaisia. Tärkeimmät syyt käyntiin olivat tiedon hankinta ja ajankohtaiset investoinnit.

Tietoykkösen tekemästä kävijätutkimuksesta selviää myös, että 95 prosenttia kävijöistä sanoi suosittelevansa KoneAgriaa muille.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .