Minimanissa alkoi miljoonaremontti – Lattiasta kattoon uusiksi

Jyväskylän Minimanissa on alkanut yli miljoonaa euroa maksava remontti, jossa uusitaan hypermarketin ruokaosasto lattiasta kattoon ja kunnostetaan tilat Alkolle. Alkon myymälä muuttaa toukokuussa Minimaniin Seppälän Prismasta.

Minimani aloitti isot remontit jo viime vuonna, jolloin uusittiin kaupat käyttötavaraosastot. Vuonna 2000 entiseen keksitehtaaseen avattuun hypermarkettiin on aiemmin tehty lähinnä pintaremontteja.

Ruokaosaston menossa olevassa remontissa uusitaan kylmäjärjestelmä, kaikki kylmäkalusteet, lattiat ja takatilat. Minimanissa on jatkossa myös paistopiste, salaattibaari ja palvelutiski.

– Uudistuksella pyritään saavuttamaan selkeyttä, avaruutta ja sujuvaa asiointia, Minimani-johtaja Mikko Seppälä sanoo.

Paistopiste toteutetaan Vaasan Oy:n taikinaleipomokonseptilla, joka mahdollistaa pienessä määrin myös paikallisten leipomoiden leivän paistamisen.

Minimanista tulee ensimmäinen Jyväskylän hypermarket, jonka kylmäjärjestelmä toteutetaan uudella ympäristöystävällisellä hiilidioksidilaitoksella. Tämä mahdollistaa muun muassa lämmön talteenoton ja kylmälaitteiden energiantuotannon hyväksikäytön esimerkiksi kiinteistön jäähdytykseen. Vastaavanlainen järjestelmä on Jyväskylässä käytössä viime syksynä uusitulla Keljonkankaan ABC:llä.

Uudistuksen aikana ruokaosasto pidetään avoinna. Uudistus valmistuu maaliskuun aikana.

Alkolle remontoidaan 300 neliön tilat pääsisäänkäynnin viereen, jossa on tyhjää liiketilaa. Lisäksi Alkoa varten otetaan tilaa käytävältä ja Minimanin myymälän puolelta.

Minimani on itsenäinen ketju, joka toimii Kokkolassa, Vaasassa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Lempäälässä. Se työllistää noin 370 kaupan alan ammattilaista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .