Jyväskylän SuperPark lopettaa – syynä jatkuva puljaaminen Paviljongin messujen kanssa

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark sulkee ovensa Jyväskylän Paviljongissa elokuussa. Puisto on viimeistä päivää auki 11.8.

Takana on vuokrasopimus, joka edellyttää SuperParkia purkamaan puistonsa pois ajoittain, kun Messu- ja tapahtumakeskuksen halli tarvitaan messujen käyttöön. Tämä on osoittautunut SuperParkin mukaan ennakoitua haastavammaksi.

– Puiston purku- ja kasausjaksot messutapahtumien tieltä osuvat tulevina vuosina meidän kannaltamme pahimpaan mahdolliseen aikaan. Kiinniolo parhaimpina sesonkikuukausinamme tuottaisi puiston toiminnalle huomattavaa haittaa. Ja koska Jyväskylän Messuilla on suunnitteilla tiloille jo muuta käyttöä, oli päätös sulkemisesta meille raskas, mutta lopulta ainoa mahdollinen, Jarmo Heikkinen SuperPark Oy:sta kertoo.

SuperPark on toiminut Paviljongissa kesästä 2017 saakka. SuperParkeja on myös Vuokatissa, Oulussa, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Hyvinkäällä ja Kalajoella. SuperCornerit löytyvät Mikkelistä, Kuopiosta ja Tahkolta.

Kausikorttilaisia pyydetään olemaan yhteydessä puistoon. Käyttämättömiä lippuja ja lahjakortteja voi käyttää 12.8. alkaen muissa SuperParkeissa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .