Jyväskylän ex-Anttilan katukerrokseen ei ole löytynyt vieläkään vuokralaista – "Varmasti puoleen vuoteen ei tapahdu mitään"

Jyväskylän Anttilan entisen tavaratalon Kävelykadun tason tiloihin ei ole vieläkään löytynyt vuokralaista. Tavaratalo suljettiin jo yli kaksi vuotta sitten, syyskuussa 2016.

Työeläkeyhtiö Ilmarisen vuokrauspäällikön Ville Laurilan mukaan tilanne on hankala, sillä vuokrausneuvotteluissa ei ole edistytty.

– Varmaankaan puoleen vuoteen ei tapahdu mitään. Jyväskylän markkinatilanne arveluttaa mahdollisia tulevia käyttäjiä, hän sanoo.

Viime vuoden lokakuussa Seppälässä avattu kauppakeskus Seppä on Laurilan mukaan heikentänyt keskustan tilannetta.

Entisen tavaratalon yläkerta on jo täydessä käytössä, sillä sinne on valmistunut noin 2 000 neliön tila jyväskyläläiselle asiantuntijayritysten yhteisölle Crazy Town Oy:lle. Koko tavaratalon pinta-ala oli noin 5 000 neliötä.

Kaikki Anttilan tavaratalot suljettiin kaksi vuotta sitten Anttila Oy:n hakeuduttua konkurssiin. Konkurssi lopetti Jyväskylästä kaksi tavarataloa.

Palokassa toimineen Kodin1:n paikalle löytyi vuokralainen nopeasti. Kärkkäisen tavaratalo on toiminut Kodin 1:n entisellä paikalla keväästä 2017 lähtien.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .