Jyväskylän keskustan kehittäjä Pirkko Flinkman palkittiin yrittäjyyden edistämisestä

Jyväskylän keskustan kehittämishankkeen projektipäällikkö Pirkko Flinkman sai torstaina yrittäjyyden edistäjä -tunnustuksen.

Yrittäjyyden edistäjä on Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden yrittäjäjärjestöjen yhdessä myöntämä tunnustus. Se myönnetään vuosittain yksityishenkilölle tai yhteisölle, joka on omassa työssään tai toiminnassaan merkittävästi edistänyt myönteisen yrittäjyysilmapiirin kehittymistä tai parantanut yrittäjien menestymisen mahdollisuuksia Jyväskylässä.

Palkintoperustelujen mukaan Flinkman on suunnitelmallisesti aktiivisella ja pitkäjänteisellä toiminnallaan ollut kehittämässä alueen elinvoimaisuutta. Jyväskylän keskustan kehittämishanke on hänen johdollaan huomioinut keskustan yrittäjien tarpeet sekä huolet. Samalla keskustaa pyritään viemään uudelle vuosikymmenelle.

– Jokainen meistä tietää, millainen merkitys on elinvoimaisella ja elävällä keskustalla kaupungin imagon kannalta. Jyväskylässä tarvitaan tällaisia ihmisiä, jotka innovatiivisuudellaan ja yrittäjämäisellä asenteella tekevät omaa työtään hyvässä yhteistyössä alueen yritysten ja yrittäjäjärjestöjen kanssa, Jyväskylän yrittäjien puheenjohtaja Maarit Venäläinen sanoo tiedotteessa.

Tunnustus on myönnetty vuodesta 2013 lähtien. Aikaisemmin tunnustuksen ovat saaneet Pekka Utriainen, Jaakko Selin, Anne Sandelin, Sarita Humppi, ja Jyväskylän perusopetus.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .