Jyväskylän messutarjonta muuttuu – ensi vuonna yksi kokonaan uusi tapahtuma

Jyväskylän messutarjontaa muutetaan merkittävästi.

Perinteinen Kirja,Ruoka,Viini ja Lemmikki -tapahtuma pitää taukoa ensi vuonna. Seuraavan kerran kirjamessut järjestetään vuonna 2019, jolloin tapahtuma toteutetaan nimellä Kirja,Ruoka&Viini -messut.

Lemmikit sen sijaan jatkavat keväällä 2018 perhe-teeman kanssa. Ensimmäinen perheviikonloppu järjestetään 24.–25. maaliskuuta. Tapahtumassa keskiössä ovat lemmikit, lapset ja perheen yhteinen aika.

Uusi tapahtuma

Keväällä 2018 on tulossa myös täysin uusi tapahtuma. Huhtikuun viimeinen viikonloppu järjestetään Juhla&Viini -messutapahtuma. Sen teemoja ovat puutarha, kesäkauden viinit ja kuohuviinit sekä juhlakauden ruokavinkit ja kattausideat. Lisäksi messuilla on esillä lahjaideoita kesän juhliin, kuten koulunsa päättäville, ylioppilaille, hääpareille sekä rippilapsille. 

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt Hygge-messut saavat niin ikään jatkoa ensi vuonna. Hyvän elämän messutapahtuman pääteemana ovat hyvinvointi sekä ruoka ja juoma. 

– Uudistuksilla pyritään vastaamaan paremmin kysyntään. Kilpailu kävijöistä tapahtuma-alalla on kovaa ja asiakkaiden toiveiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeää, Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahko toteaa tiedotteessa. 

Joulukuun perinteiset Joulumarkkinat järjestetään ensi vuonna viikkoa myöhemmin. Tällä vastataan kävijöiden sekä näytteilleasettajien toiveisiin siitä, että tapahtuma järjestettäisiin veronpalautusten maksupäivämäärän jälkeen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .