Jyväskylässäkin toimiva Gofore palkittiin Pariisissa

Yritys sijoittui toiseksi Euroopan parhaiden työpaikkojen kilpailussa pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa.

Useat Suomessa toimivat yritykset sijoittuivat korkealle Euroopan parhaiden työpaikkojen listauksessa. Great Place to Work -kilpailussa menestyneitä yrityksiä palkittiin torstaina Pariisissa.

Parhaiten menestyi One Mars, joka valittiin Euroopan parhaaksi työpaikaksi monikansallisten työpaikkojen joukossa. AbbVie sijoittui samassa sarjassa neljänneksi.

Johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys Gofore Oy sijoittui toiseksi pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa. Digitaalinen insinööritoimisto Nitor oli sarjan neljäs.

It-talo ZEF sijoittui taas neljänneksi alle 50 työpaikan sarjassa.

Gofore kasvaa Jyväskylässä

Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä toimiva Gofore on kovassa kasvussa. Yhtiö on ilmoittanut palkkaavansa Jyväskylän toimipisteeseen noin sata henkilöä kahden vuoden kuluessa.

– Palkinto on osoitus siitä, että meille äärimmäisen tärkeät ihmiset myös vilpittömästi viihtyvät työssään, emmekä ole vain Suomen paras työpaikka, mutta myös Euroopan ehdotonta kärkeä, iloitsee yhtiön kulttuurista ja osaamisista vastaava johtaja Erkki Salminen.

Euroopan parhaat työpaikat -lista pohjautuu Great Place to Workin tekemään johtamistutkimukseen. Siihen osallistui yli 2 300 organisaatiota 19 maassa.

Kaikkiaan Pariisissa pidetyssä seminaarissa palkittiin 125 yritystä neljässä eri sarjassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.