Kahdeksan ravintolan Ari Taivalsaari vuoden McDonalds -yrittäjäksi

Jyväskyläläinen Ari Taivalsaari on valittu vuoden McDonald’s -yrittäjäksi Suomessa 14 yrittäjän joukosta. Taivalsaari omistaa yhteensä kahdeksan McDonald’s-ravintolaa viidellä eri paikkakunnalla. Jyväskylän ravintoloiden lisäksi Taivalsaari luotsaa Hollolan, Lahden, Joensuun ja Kuopion McDonald’s-ravintoloita.

Vuoden McDonald’s -yrittäjän tunnustuksen valintaperusteita olivat muun muassa henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaspalveluun ja -kokemukseen panostaminen sekä asiakasmäärien että myynnin erinomainen kehittyminen.

Ari Taivalsaari on työskennellyt McDonald’s-yrittäjänä vuodesta 1998 lähtien, jolloin hän aloitti Jyväskylässä ketjun yrittäjänä. Mäkkäriläisyys kulkee Taivalsaarella suvussa: Ari Taivalsaari on ensimmäinen toisen sukupolven McDonald’s-yrittäjä Suomessa. Hänet palkittiin vuoden McDonald’s -yrittäjänä myös vuosina 2010 ja 2015.

– Ari Taivalsaari on tehnyt pitkään hienoa, järjestelmällistä työtä McDonald’silla ja on suunnannäyttäjä koko ketjumme ravintoloille, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtajana joulukuussa aloittava Olli Johansson tiedotteessa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .