Karelia-Upofloorilla uhattuna 190 työpaikkaa

Lattianpäällystevalmistaja Karelia-Upofloor Oy aloittaa yt-neuvottelut, jotka voivat johtaa enimmillään 190 henkilön lomautukseen tai irtisanomiseen.

Yhtiön tiedotteen mukaan neuvottelut koskevat parkettiliiketoiminnan toimihenkilöitä ja Heinolan tehtaan työntekijöitä. Heinolassa on 160 työntekijää.

Yhtiön mukaan parkettiliiketoiminnan kannattavuus on heikentynyt raaka-aine- ja työvoimakustannusten noustessa. Samaan aikaan vientimarkkinoilla Pohjois-Amerikassa ja Länsi-Euroopassa rakennusala on ajautunut nopeasti taantumaan.

Karelia-Upofloorilla on seitsemän tuotantolaitosta Suomessa ja tehtaat Venäjällä ja Romaniassa. Konsernin henkilöstömäärä on noin 1 050.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Jyväskylä myönsi yrityspalvelusetelin 38 yritykselle – näille yrityksille jaetaan 5 000 euron setelit

Aleksi Rämö, 27, valittiin Muurametalot Oy:n toimitusjohtajaksi

Henri Berg Jyväskylässä aloittavan Keskisuomalaisen radion päätoimittajaksi – JYPin pelit selostetaan ensi syksystä lähtien uudella kanavalla

Coca-Colan joulurekka vierailee ensi viikolla Äänekoskella – tarkka aikataulu nyt selvillä

Jyväskylän katukuvaan tulee 10 pyörätaksia – riksan kyytiin mahtuu jopa kolme, kulki matka sitten ravintolaan, kauppaan tai maisemalenkille Jyväsjärvelle

Bloombergin ja Financial Timesin lähteet: USA ja Kiina päässeet sopuun kauppaneuvotteluissa

EU jatkaa Venäjä pakotteita ratkaisuyrityksistä huolimatta

Euroopan keskuspankki mallaa strategiaansa ilmastokriisin vaatimuksiin – Lagarde piti talouden työkalupakkinsa avoinna ensiesiintymisessään EKP-pomona

Kasviliha-sanasta puhkesi riita, josta sanan lanseerannut Pouttu toivoo nyt hallinto-oikeuden ratkaisua: "Kasvilihasta voisi tehdä uuden hedelmälihan"

Danske Bankin asiakkaiden sijoitussalkku Jyväskylässä on keskimäärin 29 453 euroa – nämä ovat suosituimmat osakkeet

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.