Kati Rauhaniemi Honkarakenteen hallitukseen

Jyväskyläläinen Brand United Oy:n designstrategi Kati Rauhaniemi valittiin perjantaina hirsitalovalmistaja Honkarakenne Oy:n hallitukseen uutena jäsenenä. Rauhaniemi on Mainostoimisto Dot Design Oy:n perustaja ja yksi Brand Unitedin omistajista. Hänet valittiin vuonna 2010 Valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi.

Hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin myös Honkarakenteen perustajasuvun jäsen Jukka Saarelainen. Hallituksessa jatkavat Hannu Krook, Anita Saarelainen, Mauri Saarelainen ja Arto Tiitinen, joka jatkaa puheenjohtajana. Hallituksen jäsenistä puolet on Keski-Suomesta, sillä Tiitinen ja Rauhaniemi ovat Jyväskylästä, Anita Saarelainen Karstulasta.

Hallituksen jäsenten palkkioksi päätettiin 1 500 euroa kuukaudessa. Hallituksen puheenjohtajalle maksetaan 4 000 euroa kuukaudessa ja hallituksen varapuheenjohtajalle 2 000 euroa kuukaudessa.

Honkarakenteen pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja hirsitalotehdas Karstulassa. Yhtiön on määrä päättää lähiaikoina, siirtääkö se pääkonttorinsa Karstulaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.