Keski-Suomeen toinen pörssiyhtiö - Honkarakenne asettuu Karstulaan

Yhtiökokous päätti perjantaina siirtää pääkonttorinsa ja kotipaikkansa Tuusulasta Keski-Suomeen.

Hirsitalovalmistaja Honkarakenne siirtää pääkonttorinsa ja kotipaikkansa Tuusulasta Karstulaan. Honkarakenteen yhtiökokous päätti asiasta perjantaina iltapäivällä.

Honkarakenne on jo keskittänyt tuotantonsa Karstulaan. Pörssiyhtiö on aiemmin kertonut, että kotipaikan ja sen myötä pääkonttorin muutto Karstulaan ei tuo paikkakunnalle merkittävästi uusia työpaikkoja.

Karstulan kunnanjohtaja Eino Nissinen kommentoi tuoreeltaan uutista "hienoksi jutuksi". Hänen mukaansa päätös oli odotettu ja kunnalle myönteinen.

– Ei ole Karstulassa aiemmin pörssiyhtiötä ollut, eikä taida olla kovin monella muullakaan saman kokoluokan kunnalla, hän naurahti tyytyväisenä.

Honkarakenne työllistää jatkossa Karstulassa 110 henkeä, kymmenkunta pääkaupunkiseudulla ja noin kymmenen ihmistä eri myyntikonttoreissaan.

Honkarakenteen pääkonttori Tuusulassa Nelostien varrella on myynnissä, mutta yhtiölle jää edelleen pieni yksikkö pääkaupunkiseudulle. Yhtiön toimitusjohtaja Marko Saarelainen on aiemmin kertonut, että tiloja viennin parissa työskentelevälle yksikölle haetaan mahdollisimman läheltä lentokenttää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .