Keski-Suomen suurimmat työllistäjät jälleen haussa – työllistääkö yrityksesi vähintään sata ihmistä?

Keskisuomalaisen taloustoimitus selvittää tänä keväänä jo 20. kerran, mitkä ovat Keski-Suomen suurimmat yritystyönantajat. Keski-Suomen sataset -listaan poimitaan kaikki ne yritykset, joiden palkkalistoilla oli viime vuonna maakunnassa keskimäärin vähintään sata henkeä.

Viime vuoden Keski-Suomen sataset -listan yrityksille lähetämme päivityspyynnön. Jotta kaikki maakunnan sataset löytyisivät 11. toukokuuta julkaistavalta listalta, toivomme myös aiemmin listaamattomien yritysten ottavan yhteyttä taloustoimitukseen viimeistään huhtikuun alkupuolella. Toivomme yhteydenottoa myös sadan työntekijän rajaa kolkuttelevilta yrityksiltä, joiden tavoitteena on seuraavan vuoden, kahden sisällä nostaa henkilöstömääränsä sataan tai yli.

Tarvitsemme tiedon yrityksen tai konsernin yhteenlasketusta henkilöstömäärästä maakunnassa.

Toivomme ensisijaisesti vuoden 2018 keskimääräistä lukua, ja jos sitä ei ole saatavilla, henkilöstön määrää viime vuoden lopussa ja vertailulukuna vuoden 2017 luvun. Toivomme myös, että erittelisitte henkilöstönne eri tytäryhtiöiden kesken. Lisäksi kysymme konsernin toimialaa ja päätoimipaikkoja Keski-Suomessa.

Yhteydenotot osoitteeseen jorma.rahkonen@keskisuomalainen.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.