Keski-Suomesta valmistui kahdeksan uutta laillistettua välittäjää kiinteistöalalle – ei uusia vuokrahuoneistovälittäjiä

Seitsemän uutta laillistettua kiinteistönvälittäjää (LKV) Keski-Suomesta läpäisi Keskuskauppakamarin välittäjäkokeen tänä keväänä. Uusia laillistettuja vuokrahuoneistonvälittäjiä (LVV) ei tällä kertaa saatu Keski-Suomeen.

Keski-Suomesta LKV-pätevyyden saivat Anu Tontti (Jyväskylä), Maria Anttonen (Leppävesi), Vilho Eloranta (Jyväskylä), Pasi Jetsu (Tikkakoski), Urpo Ojala (Kyyjärvi), Ulla-Maija Pastinen (Jyväskylä), Antti Rontti (Petäjävesi) sekä Jake Vitikainen (Jyväskylä).

– Asunto tai kiinteistö on usein yksityishenkilön suurin yksittäinen omaisuuserä, joten on tärkeää, että välitystoimeksiantoja hoitavilta henkilöiltä löytyisi riittävästi asiantuntemusta ja ymmärrystä välitystä koskevista säädöksistä, toteaa Keskuskauppakamarin lakimies Jaana Tikkunen tiedotteessa.

Tikkusen mielestä on positiivista, että alalla suhtaudutaan myönteisesti kouluttamiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen

LKV- ja LVV-kokeet järjestettiin 4. toukokuuta Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Kokeisiin osallistui yhteensä 593 kokelasta, ja heistä 257 suoritti kokeen hyväksytysti.

Juttua korjattu 24.6.2019: Keski-Suomesta valmistui kahdeksan laillistettua kiinteisönvälittäjää, ei seitsemän, kuten jutussa alun perin kerrottiin. Juttuun lisätty kokeen läpäissyt Urpo Ojala (Kyyjärvi).

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .