Keskimaa avaa autopesulan Vaajakoskella

Osuuskauppa Keskimaa laajentaa palvelutarjontaansa Jyväskylän Vaajakoskella. S-market Vaajalan yhteyteen avataan perjantaina ABC Carwash -autopesupalvelu sekä ABC-polttonesteautomaattiasema.

Toimialajohtaja Heikki Tervasen mukaan uudessa autopesulassa auton eri osiin voidaan käyttää erilaisia pesuaineita eri vuodenaikoina. Lopputuloksessa näkyvät myös uudenlaiset korkeapainesuuttimet sekä harjalliset pyöräpesurit.

– Pesukokemukseen sisältyy esimerkiksi laavavaahtoputous, joka on valaistu väriä vaihtavilla ledeillä.

Vaajalan pesula on käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

Lisää polttoainelaatuja

Uusi ABC-polttonesteautomaatti korvaa Leppävedentien toisella puolella sijainneen vanhan ABC-automaatin.

Uudella mittarikentällä on neljä tankkauspistettä eli tuplasti aiempaa enemmän. Myynnissä on kolmen sijasta viisi polttoainelaatua: 95 E10, 98 E5, Eko E85, Smart Diesel sekä tavallinen diesel.

Syksyn aikana myös Vaajalan liikennejärjestelyjä on muutettu. Pysäköintialueelle johtavaa alkuperäistä liittymää Asemakadun yläpäässä on parannettu, ja alemmas saman kadun varteen on avattu kokonaan uusi ulosajoliittymä. Liikkumista helpottaa lisäksi uusi ajoväylä, joka johtaa ABC-autopalvelualueelta S-marketin takaa radan vierustaa pitkin Asemakadulle. Näin mahdollistuu ajaminen S-marketin ja vanhan tehtaan ympäri.

Uudet palvelut vähentävät S-marketin piha-alueelta vain viitisentoista autopaikkaa. Pysäköintiruutuja on edelleen käytössä lähes 400.

Vanha ABC-automaatti puretaan

Vaajakoskella Urheilutien ja Leppävedentien kulmauksessa sijaitsevan vanhan ABC-automaatin purkaminen käynnistyy pikimmiten. Jakelumittarit ja polttonestesäiliöt kierrätetään ja otetaan huollon jälkeen uudelleen käyttöön jossain muussa Keskimaan ABC-palvelupisteessä.

– Mittarikentän purkamisen ja maaperäselvityksen jälkeen käynnistämme kaavamuutoksen, joka mahdollistaisi tontin myymisen asuntotuotantoon, kiinteistöjohtaja Matti Vihinen selvittää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .