Keskimaa uusii Keuruun S-marketin 1,5 miljoonalla eurolla

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa Keuruun S-marketin. Myymälän sisätilat muuttuvat täysin, ja valikoima kasvaa. Merkittävin uudistus on palvelutori, jonka valikoimiin kuuluu lihaa ja lihajalosteita, kalaa ja kalajalosteita, valmisruokia, salaatteja sekä grillituotteita. Uusittuun S-marketiin tulee myös paistopiste leipäosaston yhteyteen.

S-market palvelee normaalien aukioloaikojen puitteissa koko remontin ajan. Remontti pyritään toteuttamaan niin, että asiakkaille aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä päivittäiseen asiointiin.

Remontti valmistuu pääsiäiseen mennessä ja se maksaa noin 1,5 miljoonaa euroa.

Kaupan kylmäjärjestelmässä siirrytään hiilidioksiditekniikkaan, joka kattaa ovelliset ja kannelliset kylmäkalusteet. Kylmätekniikan tuottama lauhdelämpö hyödynnetään käyttöveden ja kiinteistön lämmittämisessä. Myymälän koko valaistus toteutetaan led-tekniikalla.

Remontin jälkeen S-market profiloituu entistä selkeämmin ruokakaupaksi. Päivittäistavaravalikoimat (elintarvikkeet, hygieniatuotteet, pesuaineet, pehmopaperit, lehdet ja päivittäiskosmetiikka) kasvavat remontin myötä yli viidenneksellä, yhteensä 13 200 tuotteeseen.

Myymälän ilme raikastuu ja värimaailma muuttuu. Kalusteet uusitaan, samoin pullonpalautusjärjestelmä, kassapöydät, S-Pankin palvelupiste ja asiakas-wc -tilat. Kassalinjaston päähän sijoitetaan muutama pöytäryhmä sekä kahviautomaatti.

Keuruun S-market työllistää 20 työntekijää.

S-market toimii Keuruulla kiinteistöyhtiössä (Kiinteistö Oy Keuruun Riihikumpu), jossa osakkaana on Keskimaan lisäksi Kela. Alko toimii vuokratiloissa. Vuonna 1996 valmistuneessa kiinteistössä toteutetaan kevään mittaan myös kattoremontti, hissiuudistus sekä päivitetään automatiikkaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .