Keskisuomalainen hankki viihdesivuston

Keskisuomalainen-konserniin kuuluva Etelä-Suomen Media alkaa julkaista Iltamakasiini.fi-viihdesivustoa. Julkaisuoikeudet siirtyvät Keskisuomalaiselle Starvista Oy:ltä, joka on julkaissut lehteä ja sen verkkoversiota vuoden 2013 alusta.

– Laajennamme digitaalista julkaisemista ja panostamme uusiin tuotteisiin sekä palveluihin. Iltamakasiini on osa tätä kehitystyötä, sanoi Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Puheenaiheita, viihdettä, tunnettuja henkilöitä sekä tapahtumia, terveyttä ja matkailua käsittelevän Iltamakasiinin vastaavaksi päätoimittajaksi tulee Etelä-Suomen medialiiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Pietilä. Iltamakasiinin kehittäjä Jari Kupiainen jatkaa viihdesivuston päätoimittajana. Kupiainen on toiminut aikaisemmin Iltalehden toimittajana ja MTV:n viihdeuutisten tuottajana.

Etelä-Suomen Media julkaisee yli 20 sanoma-, kaupunki-, ammatti- ja asiakaslehteä. Keskisuomalainen-konserni julkaisee Suomessa 58 sanoma- ja kaupunkilehteä, muiden muassa Keskisuomalaista ja Savon Sanomia. Konsernin palveluksessa on 1 300 henkeä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.