Keskisuomalainen ostaa Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehden

Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti siirtyvät Keskisuomalaisen omistukseen, mediakonserni kertoo. Keskisuomalainen osti lehdet KSF Medialta, ja kaupan on määrä toteutua elokuun loppuun mennessä.

Konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorven mukaan kaupalla on tarkoitus vahvistaa Keskisuomalaisen asemaa Uudenmaan maakunnassa.

–  Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti sopivat erinomaisesti Uudenmaan alueen sisältö- ja palvelukokonaisuuteen. Loviisan Sanomat on erinomainen esimerkki hyvin toimitetusta paikallislehdestä ja se on palkittu useaan kertaan, Kangaskorpi sanoo tiedotteessa.

Loviisan Sanomat on kaksi kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Sen levikkialueena ovat Uudellamaalla Loviisa ja Lapinjärvi sekä Kymenlaaksossa Pyhtää.

Pyhtäänlehti puolestaan ilmestyy joka toinen viikko. Se jaetaan Loviisan Sanomien välissä ja jokaiseen kotitalouteen Pyhtään alueella.

KSF Median omistavan Föreningen Konstsamfundet -yhdistyksen toimitusjohtaja Stefan Björkman toteaa tiedotteessa, että yhtiön strategian ydin on ruotsinkielisessä journalismissa.

–  Olemme iloisia, että löysimme suomenkielisille lehdillemme hyvän uuden kodin, Björkman sanoo.

Keskisuomalainen osti viimeksi huhtikuussa Kaakon Viestinnän, jonka myötä konsernin omistukseen siirtyi kuusi Kaakkois-Suomessa ilmestyvää lehteä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.