Keskisuomalainen ostaa Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehden

Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti siirtyvät Keskisuomalaisen omistukseen, mediakonserni kertoo. Keskisuomalainen osti lehdet KSF Medialta, ja kaupan on määrä toteutua elokuun loppuun mennessä.

Konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorven mukaan kaupalla on tarkoitus vahvistaa Keskisuomalaisen asemaa Uudenmaan maakunnassa.

–  Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti sopivat erinomaisesti Uudenmaan alueen sisältö- ja palvelukokonaisuuteen. Loviisan Sanomat on erinomainen esimerkki hyvin toimitetusta paikallislehdestä ja se on palkittu useaan kertaan, Kangaskorpi sanoo tiedotteessa.

Loviisan Sanomat on kaksi kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Sen levikkialueena ovat Uudellamaalla Loviisa ja Lapinjärvi sekä Kymenlaaksossa Pyhtää.

Pyhtäänlehti puolestaan ilmestyy joka toinen viikko. Se jaetaan Loviisan Sanomien välissä ja jokaiseen kotitalouteen Pyhtään alueella.

KSF Median omistavan Föreningen Konstsamfundet -yhdistyksen toimitusjohtaja Stefan Björkman toteaa tiedotteessa, että yhtiön strategian ydin on ruotsinkielisessä journalismissa.

–  Olemme iloisia, että löysimme suomenkielisille lehdillemme hyvän uuden kodin, Björkman sanoo.

Keskisuomalainen osti viimeksi huhtikuussa Kaakon Viestinnän, jonka myötä konsernin omistukseen siirtyi kuusi Kaakkois-Suomessa ilmestyvää lehteä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Keski-Suomen maaseutu saa rahoitusta poikkeusaikanakin – Epävarmuus näkyy erityisesti investoinneissa

Upeat kesäsäät toivat Jyväskylän terassiravintoloille "unelmastartin", mutta sisätiloissa on vaikeampaa – "Tänä vuonna ei missään nimessä päästä normaaliin tilanteeseen"

Oikeus torppasi Fortumin havittelemat muutokset Oulujoen vaelluskalamääräyksiin – uusia kalateitä ei silti tule ainakaan lähivuosina

Suomen merkittävin laserleikkauksen keskittymä syntyi kaikessa hiljaisuudessa Keuruun Haapamäelle – Naapuriyritysten valtavat koneet taivuttavat kirkasmetallista mitä tahansa tarvitaan

Jyväskylä neuvottelee lentojen jatkumisesta valtion ja Finnairin kanssa: "Jos kaupallinen kannattavuus palautuu, myös lennot palautuvat"

Eckerö lopettaa Maarianhaminan ja Tukholman välillä liikennöivän Birka Cruisesin toiminnan

Norjalainen yritys ostaa Pilke päiväkodit -yrityksen – ei henkilöstövaikutuksia

Yhdysvalloissa työllisyys parani kesäkuussa ennakoitua nopeammin

Privanet Capital Marketsille seuraamusmaksu – syynä virheelliset tiedot Lapis-yhtiöistä

Epävarmuus OIkiluoto 3:n valmistumisajasta jatkuu, tietoa aikataulusta luvassa elokuussa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.