Keuruulainen painotalo Printek ja Virtain Valomainos loivat yhteistyökuvion

Keuruulla toimiva digitaalinen painotalo Printek ja Virtain Valomainos Oy yhdistävät voimiaan. Printek vie kumppaniyritykseen Virroille esimerkiksi liikelahja- ja tekstiilipainotoimintaa, Valomainos puolestaan tarjoaa Keuruulle muun muassa auto- ja ikkunateippausta ja valomainoksia. Ensimmäisenä yhteistyö näkyykin yritysten julkisina valomainoksina.

Valomainoksen toimitusjohtaja Heli Niemi ja Printekiin kuuluvan Keuruskopion yrittäjä Tapani Paasu kertovat tarkoituksena olevan, että jatkossa yritysten edustajat palvelevat viikoittain toinen toistensa paikkakunnilla. Valomainoksen tiloihin Virroille tulee saataville malleja Printekin tuotteista, ja Keuruulta välitetään valomainos- ja teippaustilaukset Virroille.

Niemeä ja Paasua yhdistää kotipaikkakuntiensa yrittäjäjärjestöjen puheenjohtajuuksien hoitaminen. Maaliskuun loppuun mennessä käynnistyvällä yritysyhteistyöllä he toteavat tähtäävänsä tuotteiden toimitusaikojen lyhenemiseen ja toimituskustannusten supistumiseen.

Vuonna 1994 perustetun Printekin toimitusjohtaja on Kirsti Paasu. Vajaa vuosi sitten yritys laajensi Ähtäriin ja avasi toimipaikan Honkaniemen Kirjakaupan yhteyteen. Virtain Valomainos aloitti toimintansa vuonna 1978.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .