Killerin ravirata pulassa, toimitusjohtajalle potkut

Killerin ravirata on yllättäen ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin. Radan toiminnoista vastaava Keski-Suomen Ravirata Oy tiedotti torstaiaamuna, että yhtiö on "tiukkojen taloudellisten haasteiden edessä".

- Kuninkuusravien järjestelyihin liittyneet peruskorjaukset ja investoinnit ylittivät reilusti talousarvion, ja K-S Ravirata Oy:n kassatilanne on kriittinen, todetaan raviratayhtiön hallituksen puheenjohtajan Ahti Ruoppilan allekirjoittamassa tiedotteessa.

Yhtiön hallitus irtisanoi keskiviikkona toimitusjohtajan Mika Kolun tehtävistään. Hallitus ei antanut budjettiylityksille hyväksyntäänsä, ja se sai niistä tiedon vasta jälkikäteen. Hallitus päätti keskiviikkona tilata tilata ulkopuoliselta asiantuntijalta erityistilintarkastuksen. Sen valmistuttua päätetään jatkotoimista.

Killerin toiminta jatkuu kuitenkin normaalisti ja perjantaina 7.11. Killerillä ravataan jälleen. Yhtiön hallituksessa uskotaan, että alueen toimintaedellytykset ovat erinomaiset kunhan akuutista kriisistä on selvitty. Ahti Ruoppila väläyttää lisäpääomien keräämistä tilanteen korjaamiseksi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .