Konkurssiin ajautuneelle M Roomille jatkaja Jyväskylään – Suunnitelmissa uusien toimipisteiden avaaminen

Heinäkuun lopussa konkurssiin asetetun parturialan yrityksen M Jyväskylä Oy:n liiketoiminnan on ostanut emoyhtiö M Store Oy. M Room Group Oy:n maajohtaja Tero Hellgrén ei ota kantaa konkurssiin johtaneisiin syihin eikä ostohintaan.

Jyväskylän, Kotkan, Kouvolan, Kuopion, Lappeenrannan ja Mikkelin M Room -liikkeet jatkavat toimintaansa normaalisti.

– Ilman muuta toimintaa oli tarkoitus jatkaa. Tärkein asia kaikista oli säilyttää jokaisen työpaikka, Hellgrén kertoo.

M Jyväskylä Oy työllisti lähes 40 henkeä Itä- ja Keski-Suomessa, jotka kaikki jatkavat uuden yrittäjän listoilla. Nyt tavoitteena on avata alueille uusia toimipisteitä.

– Kartoitus on kuitenkin vasta käynnistynyt. Otamme nyt vastaan asiakkaiden toiveita siitä, mihin alueille liikkeitä toivotaan.

Hellgrénin mukaan yhtiöllä on näkemys siitä, mille alueelle mahtuu lisää toimipisteitä. Hän mainitsee esimerkiksi Savonlinnan ja Imatran, joissa yrityksellä ei ole toimipisteitä lainkaan. Lisähenkilökunnan saaminen on nyt yhtiön pääprioriteetti.

– Kuopion alueelle mahtuu ihan varmasti toinen liike. Ilman partureita tämä toiminta ei kuitenkaan oikein onnistu. Meiltä siis löytyy kyllä töitä, että tervetuloa.

 

M Jyväskylä Oy: n konkurssia hakivat M Company Oy, M Store Oy ja Verohallinto, joka tosin perui oman hakemuksensa. Yhtiöllä oli heinäkuun alussa velkaa kaikkiaan noin puoli miljoonaa euroa.

– M Jyväskylä Oy:llä ei ole ollut toimitusjohtajaa joulukuun jälkeen, kun Markus Liikanen erosi. Yhtiöllä ei ole myöskään ollut konkurssin alla hallitusta, kertoo konkurssipesän pesänhoitaja Janne Kallioinen.

Hellgrénin mukaan nykyisellä yhtiöllä on aluepäälliköt, jotka vastaavat alueen liikkeiden toiminnasta emoyhtiöille, joka hoitaa hallinnon ja talouspuolen.

M Room -ketjulla on liikkeitä yli 30 paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi brändin liikkeitä on Saksassa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Tanskassa, Norjassa ja Yhdysvalloissa.

Yrityksen liikeideana on tarjota parturipalveluja ilman ajanvarausta miehille. Liikkeet tarjoavat perinteisen hiustenleikkuun lisäksi miesten hiuspohjalle ja kasvoille suunniteltuja erikoispalveluita ja -tuotteita.

Liiketoiminnan siirtymisestä uudelle omistajalle huolimatta asiakkaan mahdollinen voimassa oleva M Room -jäsenyys jatkuu ennallaan.

– Tällaisella konseptilla toimiessa on todella tärkeää, että asiakasrajapintaan ei tule katkosta konkurssitilanteessakaan, Hellgrén toteaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .