Kreikka saksalaislehdelle: Tarvitsemme lisäaikaa

Kreikan pääministeri Antonis Samaras tahtoo kansainvälisten lainoittajien antavan Kreikalle lisää aikaa talousuudistusten toteuttamiseen. Samaras totesi saksalaisen Bild-sanomalehden haastattelussa, että Kreikka tarvitsee lisää aikaa saadakseen taloutensa kasvuun ja toteuttaakseen talousuudistukset, jotka ovat ehto maan tukipaketille.

Samaras totesi, että Kreikka ei kuitenkaan ole pyytämässä lisää rahaa.

- Tahdomme vain hieman tilaa hengittää saadaksemme taloutemme toimimaan ja nostaaksemme valtion tuloja. Lisää aikaa ei välttämättä tarkoita lisää rahaa, Samaras sanoi tänään julkaistussa haastattelussa. Hän ei tarkentanut, kuinka paljon lisäaikaa Kreikka toivoo.

Tällä hetkellä Kreikalle on annettu aikaa vuoden 2014 loppuun asti saada budjettivajeensa kuriin niin, että se olisi alle kolme prosenttia maan bruttokansantuotteesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Liki 5 000 osakeyhtiötä ja osuuskuntaa uhkaa poisto kaupparekisteristä – mukana kohuhieroja Marko Yrjövuoren konsulttiyhtiö ja yli 130 keskisuomalaista, katso lista

Suomen Kotidatan työntekijöiden lakko alkoi – "Yritys on venyttänyt asiaa niin pitkälle, ettei toimihenkilöille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin taistella oikeuksistaan"

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Alko hyötyi koronasta – myynti kasvoi huimasti

Fortum tulee Jyväskylän seudun jätekierrätykseen – Yhteistyö Mustankorkean tytäryhtiön kanssa tavoittelee yritysasiakkaita

Yksi Jämsän tunnetuimmista vaateliikkeistä aloitti loppuunmyynnin: "On suuri ilo palvella toista ihmistä hyvin" – liike ehti palvella paikkakunnalla 86 vuotta

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.