Kruunuasunnoille kaksi taloa vanhan Keljon koulun alueelle

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi rakentaa Kruunuasunnoille kaksi kerrostaloa Jyväskylän Keljon koulun alueelle. Ne tehdään yhtä aikaa kuin Asunto Oy Jyväskylän Valkolanrinne, jonka rakentamisesta kerrottiin syyskuussa.

Kruunuasuntojen uudiskohteeseen valmistuu yhteensä 91 asuntoa. Rakentaminen on jo alkanut, ja kohde on kokonaisuudessaan valmis keväällä 2019. Kyseessä on neuvottelu-urakka.

Pohjola Rakennus rakentaa vanhan Keljon koulun alueelle kaikkiaan noin 130 asuntoa. Tontilla oleva vanha, vuonna 1936 rakennettu koulurakennus säästetään. Uudemman, vuodelta 1964 oleva rakennuksen purkutyöt ovat loppusuoralla.

– Asiakkaan näkökulmasta ehdottomana etuna on, että koko alueen rakentaminen aloitetaan yhdellä kertaa, jolloin rakennustöistä aiheutuvat mahdolliset häiriöt pystytään minimoimaan,Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtaja Tomi Jukola sanoo.

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka emoyhtiö on valtio-omisteinen Governia. Kruunuasunnot huolehtii noin 2 400 asunnon kannasta, joista omassa omistuksessa on noin 2 000. Asunnot sijaitsevat 23 paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .