Kyproksen presidentti vetosi tukipaketin puolesta

Kyproksen presidentti Nicos Anastasiades vetosi sunnuntai-iltana kansanedustajiin, jotta nämä hyväksyisivät maan kansainväliseen tukipakettiin liittyvät ehdot.

- Valitsin vähiten tuskallisen vaihtoehdon ja kannan siitä poliittisen vastuun. Tein valinnan rajoittaakseni mahdollisimman paljon sen aiheuttamia seurauksia taloudelle ja kansalaisille, Anastasiades sanoi tv-puheessaan.

Kyproksen parlamentti kokoontuu maanantaina käsittelemään muun muassa pankkitalletusten kertaluontoista veroa. Presidentti lupasi yrittää vielä neuvotella tukiehtoihin helpotusta pienimpien talletusten osalta.

- Ratkaisu ei varmasti ole sellainen, kuin olisimme toivoneet. Se on kuitenkin vähiten tuskallinen näissä oloissa, Anastasiades summasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Keski-Suomen maaseutu saa rahoitusta poikkeusaikanakin – Epävarmuus näkyy erityisesti investoinneissa

Upeat kesäsäät toivat Jyväskylän terassiravintoloille "unelmastartin", mutta sisätiloissa on vaikeampaa – "Tänä vuonna ei missään nimessä päästä normaaliin tilanteeseen"

Oikeus torppasi Fortumin havittelemat muutokset Oulujoen vaelluskalamääräyksiin – uusia kalateitä ei silti tule ainakaan lähivuosina

Suomen merkittävin laserleikkauksen keskittymä syntyi kaikessa hiljaisuudessa Keuruun Haapamäelle – Naapuriyritysten valtavat koneet taivuttavat kirkasmetallista mitä tahansa tarvitaan

Jyväskylä neuvottelee lentojen jatkumisesta valtion ja Finnairin kanssa: "Jos kaupallinen kannattavuus palautuu, myös lennot palautuvat"

Eckerö lopettaa Maarianhaminan ja Tukholman välillä liikennöivän Birka Cruisesin toiminnan

Norjalainen yritys ostaa Pilke päiväkodit -yrityksen – ei henkilöstövaikutuksia

Yhdysvalloissa työllisyys parani kesäkuussa ennakoitua nopeammin

Privanet Capital Marketsille seuraamusmaksu – syynä virheelliset tiedot Lapis-yhtiöistä

Epävarmuus OIkiluoto 3:n valmistumisajasta jatkuu, tietoa aikataulusta luvassa elokuussa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.