Lamalöylyistä vertaistukea yrittäjille

Jyväskylän maalaiskunnan Yrittäjät -paikallisyhdistys järjesti syyskuussa jäsenistölleen yhteistapaamisen, lamalöylyt. Löylyihin osallistui 26 yrittäjää.

Maalaiskunnan yrittäjien puheenjohtaja ja Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointityöryhmän puheenjohtaja Tuija Poutiainen piti tapaamista onnistuneena ja suosittelee vastaavanlaisia lamalöylyjä muillekin paikallisyhdistyksille.

- Tapaamiset toimivat laman aikana yrittäjien vertaistukena. Lisäksi paikallisyhdistykset pääsevät yhteistapaamisissa jäsenistön "iholle" eli tietävät, miten yrittäjillä menee ja mitkä asiat kiinnostavat.

- Tapaamisiin voi ottaa esimerkiksi jonkin teeman, jonka ympärille haetaan asiantuntijoita, kuten teimme maalaiskunnan lamalöylyissä. Ja tietysti toisten yrittäjien tapaaminen on tärkeää, Poutiainen muistuttaa.

Maalaiskunnan yrittäjäyhdistyksen pilotoimissa lamalöylyissä yrityskummi-toimintaa esittelivät muun muassa Jykesin Luotsista Maarit Viljakainen ja Risto Kinnunen. Lisäksi ohjelmassa oli saunomista rantasaunassa ja makkaranpaistoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.